Szórakozás

Benkő Dániel sminkeli magát

A lantművész rózsaszín rúzzsal, kékre festett szakállal és vastag alapozóréteggel jelent meg az RTL stúdiójában.

Benkő Dániel azt ígérte a 8:08 Minden Reggel szerkesztőinek, hogy az igazi arcát mutatja meg a nézőknek. A felvétel tanulsága szerint ez az arc leginkább egy erősen túlsminkelt próbababára hasonlít. A botrányairól elhíresült lantművész ugyanis rózsaszín rúzzsal, kékre festett szakállal és vastag alapozóréteggel jelent meg a stúdióban.

Fotó: RTL Klub

“Véleményem szerint egyetlen férfi sem léphetne ki az utcára vagy a színpadra smink nélkül. Hasonlóképp egy szép nőhöz, aki úgyszint festi a haját és sminkeli magát. Emlékezzünk csak, a 16. században még a fiúk színesebben voltak felöltözve, mint a lányok. Ha elmész egy színházi előadásra, az nem lehet, hogy Ophelia szépen meg van csinálva, de Hamlet nincs megfelelően előkészítve. Az élet is egy színpad, mi pedig egy színdarab részesei vagyunk” – mondta Benkő Dániel, aki megdöbbentő külsejével láthatóan sokkolta a két műsorvezetőt, Teszári Nórát és Somogyi Zoltánt.





“Szerintem nagyon eltalálta a sminkem a hölgy, aki csinálta. Tetszem magamnak, én kértem, hogy ilyen legyen” – tette hozzá elégedetten Benkő Dániel, aki megjegyezte, hogy néha otthon is kirúzsozza magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik