Szórakozás

Antal Timi magányos

Egyedül egy új városban, ráadásul teljesen új emberekkel, egy merőben új élethelyzetben kell helytállnia az X-Faktor felfedezettjének.

“Otthon ugye minden biztos volt, itt meg egy kicsit úgy lógok a levegőben… Elköltöztem a szüleimtől, és más környezetbe kerültem. Egyedül élek, és ez egészen megváltoztatja az embert. Elgondolkodtam rajta, hogy mit csináltam az elmúlt pár hónapban, hogy kit engedek közel magamhoz, kiben bízhatok meg, és kiben nem. Még keresgélem a helyem. Néha nehéz, hogy egyedül vagyok, meg rossz, hogy nincs ott senki velem, de ezt én akartam” – mondta a Fókusz riporterének Antal Timi.


Az x-faktoros még csak most ismerkedik azokkal az emberekkel, akikkel ezután napi szinten együtt fog dolgozni, emellett pedig a fővárosi élet is nehézségeket okoz neki.

“Ahonnan én jöttem, az egy nagyon kicsi város, úgyhogy itt nagyon fura nekem, hogy háromnegyed órákat kell utazni egyik helyről a másikra. Sokszor elkések helyekről… Ezt meg kell szokni, még tanulgatom, mert sokszor eltévedek” – nevetett Timi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik