Szórakozás

Kiderült Balázs Klári kora

Balazs-klari(960x640)(1).jpg (Balázs klári)
Balazs-klari(960x640)(1).jpg (Balázs klári)

Évek óta latolgatja a fél ország, vajon hány éves lehet Balázs Klári. Korda György felesége tudniillik soha nem mutatja meg a személyi igazolványát, és saját bevallása szerint soha nem írja le a hivatalos születési dátumát és a korát sem.

Balázs Klári csupán jót mulat azokon, akik tippelgetik a korát. A Blikk azonban, hogy fény derüljön a titokra, elment abba a törökszentmiklósi általános iskolába, ahol mindenki Klárikája kisiskolásként koptatta az iskolapadot, és ahol amint szóba kerül az énekesnő, egyből boldogan mesélnek róla az ott dolgozók. Szép lassan előkerült az az osztálynapló is, amelyet kincsként őriz az iskola, és amelyben még a kis nyolcadik osztályos Klárika jegyei is fellelhetők: csak énekből kapott ötöst, átlaga 3,2 volt.

“Boros Klára néven járt az akkor még Petőfi Sándor Általános Iskolába, és tessék, itt van, ni: ezerkilencszázötvenkettőben született a mi Klárikánk” – mondta a lapnak az egyik dolgozó, és így kiderült a nagy titok. Ki gondolta volna, hogy a művésznő tavaly nyáron ünnepelte a 60. születésnapját?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik