Szórakozás

Nem jött be az Áj Láv Jú Patakynak és Görögnek

Görög Zita, Pataky Attila,  (Görög Zita, Pataky Attila, )
Görög Zita, Pataky Attila,  (Görög Zita, Pataky Attila, )

Dopeman szavazókat gyűjt a választásokra, Claudia exférjének szurkol, Bangó Margit örökbe fogadná Márkot, Gesztesi hangja "bugyiröptető", Szabó Győző pedig mindentől retteg.

Vasárnap este indult útjára A Nagy Duett második szériája a SuperTV2-n. A csatorna napok óta mindent bevet a nézettségért, lapinformációk szerint Szinetár Dóra és Dopeman máris egymásra kattantak, Pataky Attila Görög Zitánál vetette el a sulykot, Lakatos Márk pedig részeges szabójára orrolt meg.

Ahogy a Voice esetében megszoktuk, a műsor Facebook-felelőse sem pihent, realtime-ban posztolta a legfrissebb történéseket. Természetesen a kommentelők sem okoztak csalódást: nagy részük az online-elérhetőséget kifogásolta – joggal -, de olyan elképesztő ötlet is felmerült, hogy jó volna, ha a Super- és nemsuperTV2 is a Nagy Duettet sugározná. (Tényleg.)


(Fotó: TV2)

A show Liptai Claudia és Tilla alaposan beharangozott Grease-produkciójával indult, vagyis annak viccesre magyarított – “Belehalok, uuu” – változatával. A zsűri ezúttal is a Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor triásza volt, amelyet már az első szériában sem teljesen értettünk. (Miért pont ők?)

Elsőként Görög Zita és a próbák alatt szemérmetlenül nyomuló mulatós rocker, az UFO-látó Pataky Attila állt színpadra Geszti Péter Áj Láv Jú című dalával. “Toltátok a semmit” – bírált Kasza Tibor, Klárika arról beszélt, féltette a hűvös modellt a tüzes zenésztől, Dobrády szerint a köldökig “dekoltált” Pataky nem találta a ritmust. Kasza és Dobrády 6, Balázs Klári 7 ponttal jutalmazta a produkciót.

Internetes szavazás szerint a legtöbben Szinetár Dóra és Dopeman előadását várták. A szabadszájú rapper párosukat démoni angyalnak nevezte kisfilmjükben. Ahogy a SuperMokkában ígérte, öltönyben állt színpadra, ami Klárit le is nyűgözte. “Ilyen csinos fiút, mint te vagy” – sóhajtott. Dobrády szerint Dope-ból sem lesz Pavarotti. Dobrády 7, Klárika 8, Kasza 9 pontot adott a duettre.

Szandi és Zsidró Tamás a Neoton Familia Kétszázhúsz felett örökbecsűjét adta elő. A sztárfodrász szemmel láthatóan élvezte a reflektorfényt, az énekesnő pedig vékonyabb mint valaha. Liptai szerint Tamás pár másodperc alatt “elhagyta a valóságot”, Dobrády úgy vélte, se hang, se ritmus, Klárika Hajdú Péterhez hasonlította Zsidrót. “A céges karaoke-bulik hangulatát idézted” – tett hozzá Kasza,a ki 6 pontot adott a párosnak, éppúgy mint Ákos, Klárika 7-tel jutalmazott.

Erdélyi Mónikát Gáspár Laci készítette fel a Cher-slágerre. Till, Kasza Tibor és Dobrády el volt ragadtatva a talkshow-k nagyasszonyától, Klárika hozta a formáját: “itt szerelem lesz előbb utóbb” – viccelődött a párossal. Mónika is elégedett volt magával. Dobrády, Klárika 7, Kasza Tibor 8 pontra értékelte a duettet.

Détár Enikő partnere, Kovács Lázár már a próbák során lesérült. Az ina szakadtáig küzdő sztárséf balesete ellenére feltalálta magát a színpadon. Kasza Tibor Lázárban “magas szerethetőségi faktort” vélt felfedezni “minimális szakmaisággal”. Balázs Klárinak tetszett a Sinatra-dal, Dobrády reméli, hogy a séf nem úgy főz, ahogy énekel. Hajdú Péter neve másodszor is felmerült. Tibor, Klári és Ákos is 7 pontot adott a Détár-Kovács párosnak.

Szulák Andrea és Papp Gergő Elvis Presley dalával mutatta meg mit tud. A zsűritagoknak bejött amit láttak, hallottak, Klári Pimasz úr csípőmozgását emelte ki, sőt még egy csókot is látni vélt. Dobrády, Klárika 8, Kasza Tibor 9 ponttal jutalmazta a produkciót.

A saját bevallása szerint mindentől rettegő Szabó Győző a a lámpalázas Király Lindával énekelte az (I Can’t Get No) Satisfaction című Rolling Stones-dalt. “Ez megGyőző volt” – bátorította Dobrády Szabót, Klári bevallotta pont a kedvenc színésze és énekesnője áll a színpadon, Kaszát lenyűgözte a szorongó páros. A pontok a következőképpen alakultak: Dobrády 9, Klári 10, Kasza Tibor szintén 10 pontot mutatott.

Gesztesi Károly és Csézy zeneileg az este legszebb pillanatát hozta Kasza szerint a Nagy utazás című dallal. Azt azért hozzátette az ítész, kis híján elaludt az előadás alatt. Klárika ezúttal nem jósolt szerelmet, Dobrády Ákos szerint a színész hangjától rózsaszín bugyik röpülnek a magasba. Mindhárman 8 pontot adtak. Claudia nem hagyta ki a ziccert: “Kérem a nézőket, a gyerekünk miatt juttassák tovább őket”

Cseke Katinka és Kökény Attila Máté Péter Ez majdnem szerelem volt című dalát énekelte. Tilla szerint a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje totálisan félreértelmezte a dalt. Balázs Klári szakmai tanácsokkal látta el a színésznőt, Dobrády szerint látszik, hogy a páros közös hullámhosszra került. Kasza Tibi 8, Klárika 7, Dobrády 6 pontot ítélt nekik.

Utolsóként Bangó Margit és Lakatos Márk a Pálinka dallal állt színpadra. A nézők ovációjától alig tudott a zsűri megszólalni. Kasza Tibi és Dobrády Ákos gratulált, mondván, “ez kell a magyarnak”, Klárika Freddy Mercuryhoz, hasonlította a stylistot. Dobrády, Klárika 9, Kasza 10 pontra értékelte a produkciót.

A zsűri által felállított sorrend szerint a legjobb a Szabó Győző és Király  Linda-páros, a sereghajtó pedig a Görög Zita-Pataky Attila és a Szandi-Zsidró !amás páros lett. A szavazás lezárásáig Tóth Vera és Radics Gigi emlékeztek meg Whitney Houston halálának egyéves évfordulójáról.

Szavazatszámlálás következett: Görög Zita és Pataky Attilának távoznia kellett. Nem volt jó reklám a “fogdosás”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik