Szórakozás

Meglopta az anyját a kis Sebestyén Balázs

Balázs a saját rádióműsorában ismerte be, hogy gyerekként titokban fosztogatta anyja bukszáját.

“Okosan csináltam, mindig úgy loptam tőle, hogy megvártam, míg éjszaka lefekszik. Elmentem a szobája előtt, és hallgatóztam, hogy alszik-e. Anyám a pénztárcáját a táskájában hagyta az előszobában. Akkoriban ötven-száz forint volt egy hamburger. Balázs a papírpénzhez sosem nyúlt, csak aprópénzt vett el, mert úgy gondolja, hogy az emberek általában nem tudják, hogy mennyi fémpénz csörög a zsebükben, és csak a papírra koncentrálnak. Húsz-harminc-ötven forintokat emeltem el, így loptam össze egy hamburgerre valót, és háromnaponta ettem is egyet” – taglalta a Morning show tegnapi adásában Balázs.

(Fotó: RTL Klub)

A műsorvezető arra is figyelt, hogy ne zörögjön, és óvatosan nyúlt be az apróért, ráadásul amíg ő lopott, a testvére őrködött mellette. Balázst megkereste a Bors, hogy meséljen még a kamaszkori csínyekről, de nem állt szóba velük.

Balogh Andrea gyermekpszichológus szerint a rádiós kamaszkori kleptomániája nem egyedi eset. “A serdülőkori lopkodás általános probléma. A gyerekek ilyenkor dacosak, feszegetik a határaikat. Eredetét tekintve nem lehet egy okra visszavezetni, ez ennél összetettebb dolog, és egyénenként változó” – magyarázta a szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik