Szórakozás

Utoljára próbál lefogyni Tóth Vera, aztán feladja

Diétázik, sportol és szeretni tanulja (vagy már tudja?) magát Tóth Vera.

A napokban profi átalakítócsapat vette kezelésbe Tóth Verát, aki valóban alaposan megváltozott a sminkesek, a fodrász és a stylist keze alatt. Az énekesnő a SuperMokkában vendégeskedve nem csak a fotózásról, hanem nagy elhatározásáról is beszélt.

Tudvalevő, Vera, az elmúlt években többször is nekifutott a fogyókúrának. Bár azt állítja, elege van abból, hogy a bulvársajtó csupán a súlyfeleslegével foglakozik, nem úgy tűnt, mintha ő maga kerülné a témát. Sőt, előszeretetettel lovagol rajta ő maga is, holott már elfogadta a testét. Vagy mégsem?

(Fotó: life.hu)

A szeretet-önszeretet témakört szinte minden nyilatkozatában preferáló 27 éves énekesnő ismét futott egy kört e téren:
“Mennyire igaz a mondás, hogy ‘Ha nem szereted magadat, nem fog szeretni senki.’ Ezt totálisan igaznak érzem. Megtanultam szeretni magamat és változtatni azokon a dolgokon, amiket nem szeretek magamon” – fejtegette és hozzátette, őrült sportolásba kezdett. Bár soha nem volt kitartása, most lesz, reméli, ugyanis mégegyszer belekezd a fogyókúrába, utoljára. Ha nem megy, tovább nem erőlteti. “Akkor muszáj lesz így megszeretnem magam” – kanyarodott vissza mondandója elejére. 

Bár azt nem tudtuk a beszélgetésből kihámozni, Vera végülis szereti-e magát vagy sem, de fogyókúrájához sok sikert kívánunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik