Szórakozás

Társra találhat Tóth Vera

Különleges eseményre hívták meg Tóth Verát a napokban. A még mindig szingli énekesnőt barátai segítenék az ismerkedésben egy könyvcserebulival.

Tóth Vera hosszú ideje nem találja az igazit, ezért barátai a segítségére siettek. Az énekesnőt meghívták a város első igazi könyvcsere  bulijába, ami  az ünnepek előtti egyik legnagyobb kultúrbanzáj a városban. A tengerentúlon sok éves hagyománynak örvendő ingyenes eseménynek a budai Spiccproject ad otthont.

A New York-i kávézók százszámra rendeznek szombat délutánonként az ünnepek előtt ilyen book swap partikat, ahol a környék közönsége összeszedi a megunt könyveket, albumokat, útikönyveket, lesétál a helyre és pár órával később új szerelmekkel tér haza. Mind konkrét, mind átvitt értelemben, hiszen ez az esemény ismerkedési formának sem rossz, hiszen minden könyvben ott van eredeti tulajdonosának a neve és telefonszáma is, és természetesen ez az apropó tökéletes alkalom egy következőre és egy következőre.

Az igazi New York-érzés csütötök este megelevenedik a budai Krisztinaváros egy kis eldugott mesebeli utcácskájában, a Roham utcában is. Az esemény szabályai szerint minimum egy könyvet kell vinni a belépéshez, és pontosan annyit vihet mindenki haza, amennyit oda vitt. Étel, ital, bor, koktél és DJ hajnalig adja a hátteret Buda első klasszikus book swap projectjéhez.

A bárki számára nyitott eseménynek az angolszász országokban nagy múltja van, állítólag ilyen book swap partin ismerkedett meg új kedvesével Pippa Middleton, Katalin hercegnő  húga is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik