Szórakozás

Tovább gyűrűzik a Tóth lányok botránya

Tóth Vera  Tóth Gabi (tóth vera)
Tóth Vera  Tóth Gabi (tóth vera)

A TV2 Mokkájában vendégeskedett Tóth Vera. Az énekesnő a húgával való viszonyáról mesélt.

Néhány héttel ezelőtt a BEST magazinban Tóth Gabi a testvérével, Verával való viszonyáról beszélt. Megerősítette, van feszültség közöttük bőven, de rögtön hozzátette, nincs ember, akit jobban szeretne a nővérénél. Gabi azonban azt sem tagadta, fáj neki, hogy Vera nem akar vele egy színpadon énekelni. Ám ennél is jobban bántja, hogy úgy érzi, imádott testvére élete nem jó irányban halad.


Most a TV2 Mokkájában Vera beszélt különös kapcsolatukról Joshi Bharatnak. Ő sem tagadta, sok volt a félreértés kettőjük között, és hozzátette, olyan emberek avatkoztak bele a dolgaikba, akiknek nem lett volna szabad, ezért hihette azt Gabi, hogy ő nem akar vele együtt énekelni.


Vera arról is beszélt, hogy bár ők ketten teljesen más vérmérsékletűek, de egyformán erős személyiségek, ami természetesen okoz és mindig is okozott köztük feszültséget. “Gabi igényli a szabadságot egy megértő biztonságos környezetben” – jellemezte a húgát Vera. Ezt mi megadtuk neki, anyu, apu és én egységben vigyáztunk rá. Most ez megdőlt, mert ebből én kiléptem. Megértést várok” – folytatta.

Vera elárulta, hamarosan például közösen vesznek át egy kitüntetést Tapolcán, és természetesen együtt mennek oda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik