Szórakozás

A nézők visszakövetelik a Barátok közt Berényi Andrását

R(960x640).jpg (R. Kárpáti Péter)
R(960x640).jpg (R. Kárpáti Péter)

Több tucat Facebook-oldal tanúskodik arról, hogy a nézők szívesen látnák R. Kárpáti Péter karakterét, Berényi Andrást újra a Barátok köztben. Hogy megvalósulhat-e a csodaszámba menő feltámadás, arról a sorozat producere, Kalamár Tamás nyilatkozott a Hír24-nek.

Alig egy hete “halasztották meg” a készítők Berényi Andrást, a fanatikus rajongók máris visszakövetelik a képernyőre. Csak úgy sorjáznak a Facebook-oldalak, ha valaki beírja a keresőbe Berényi András nevét. “Berényi András ne távozzon a Barátok köztből”, “Tiltakozunk Berényi András halála ellen”, “Vissza Berényi Andrást a barátok köztbe”, “Támasszák fel Berényi Andrást” – egyebek mellett ilyen nevű csoportokat hoztak létre az RTL Klub napi sorozatának nézői.

(Fotó: RTL Klub)

A karaktert évekig megformáló R. Kárpáti Péter is tud az netezők mozgalmáról. “Nagyon örülök, hogy a nézők annyira megszerették Andrást, hogy most az interneten követelik vissza. Láttunk már csodákat, így akár még az is lehet, hogy a nézők jelentős részének akarata változtathat a sorozat történetén. Emellett azonban nem vagyok álmodozó, nem reménykedem feleslegesen” – mondta a Hír24-nek a színész.

A Barátok közt producere azonban már kevésbé bizakodó. Kalamár Tamás a Hír24-nek arról beszélt, hogy Berényi András sosem fog feltámadni.

„Megértjük, hogy a nézőknek hiányzik András karaktere, de úgy mint az életben, egy haláleset itt sem visszafordítható” – mondta Kalamár Tamás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik