Szórakozás

Alteregóival ül “utolsó vacsorát” Norbi

Schobert Norbert (Schobert Norbert)
Schobert Norbert (Schobert Norbert)

Három sajátmárkás virsliposzt, néhány fogyókúra-tanácsadás és két családiidill-fotó között bukkantunk a fitneszguru alábbi fotómontázsára. Íme, Az utolsó vacsora Schobert módra.

Norbi elkötelezett hívei is nehezen tudták dekódolni a fitneszguru Facebookra feltöltött fotóját. A műtétei óta “más emberré vált” vált update-pápa – aki “megtanulta sírva mormolni Jézus Krisztus nevét” –  azonban megvilágosította elméjüket (és a miénket is).

“A képen életem két szakasza van evés közben és a harmadik ahogy visszanéz” -magyarázza az értetlenek kedvéért, akik a fotón álmélkodva arról sem feledkeztek meg, hogy szorgosan böngésszék kalóriatáblázataikban, vajon van-e a sajtban szénhidrát. (Eláruljuk, nincs)

A zsaru, az aerobikedző és az üzletember
(Fotó: Facebook)

A borzongató hangulatú, Leonardo (itt kérünk elnézést a mestertől) Az utolsó vacsora képének asszociációját  simán hozó fotót a kommentelők egy része rossz viccnek tartja – mondván, egy nagybeteg ember ne viccelődjön a halállal – , ám volt, aki attól dobott egy hátast, hogy az kéremszépen milyen sztereotípia már (és tényleg), hogy a rendőrök nagy karéj kenyeret falnak és sörrel öbltik le a vacsorát.

Leonardo Da Vinci: Az utolsó vacsora – részlet
(Fotó: Wikipedia)

A fotónál már csak a  poszt alatti szájkarate szórakoztatóbb. Pattogasson kukoricát és élvezze!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik