Szórakozás

Örök szerelméről, az “egyszemű lényről” vall Marjai Judit

Fekete fenevadnak, hűtlen, csapodár dögnek nevezte nagy szerelmét Marjai Judit. Hogy kiről is van szó? Egy fényképezőgépről.

Az egykori címlaplányból fotóssá vált Marjai Judit úgy véli, az objektív előtt mindenki megszépül, legyen az telt vagy vékony, szabályos vagy szabálytalan. Sőt “a fotók  jobbak , mint a ,,szerény” valóság”.

Facebook-oldalán arról is ír Marjai, hogy olykor össze kell magát szednie ahhoz, hogy a fotóihoz hasonlítson. Szerencsésnek érzi magát, a fényképezéssel ugyanis “a legmesszebbmenőkig megtalálta önmagát”.


“Mindig szerettem a kamerát, és tudom, hogy ő is szeret engem. Örök szerelem már a miénk, mindegy, hogy előtte vagy mögötte állok. Néha még szégyellem is magam, mert olyan euforikus örömöt okoz nekem a fotózás. Imádom és istenítem a modelljeimet arra a röpke pillanatra, mikor a kamerám elé állnak. Nemtől függetlenül kicsit beléjük is szeretek, és fáj az elválás a néhány órás fotózás után is. Mikor én állok az objektív lencséje előtt, engem is letaglóz ez a fekete fenevad, a sötét pillantású, egyszemű lény, a saját fényképezőgépem. A hideg, éles, űrlény tekintetű, fekete párduc. Beleborzongok, ha rám pillant, mert tudom, hogy mindjárt beterít és a magasba emel. Az övé leszek, most már mindörökké. A hűtlen dögé, aki mindenkit megszépít önnön nagyságában. A csapodár gépé, aki halk kattanással képes az öröklétbe zárni, de mindig új áldozatra les, hogy annak a szemében fürödjön halhatatlanná” – írt munkájáról Marjai Judit.

A minap felröppent a hír, miszerint Falusi Mariannt is levetkőztetné. Marjai Judit azt állította, nem kérte fel Mariannt modellnek, aki nem is vállalta volna a fotózást, ám akkoriban azt azért elárulta, csodás fotókat készítene az énekesnőről, ugyanis imád telt hölgyeket fényképezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik