Szórakozás

Pucéran pózol új naptárában Bódi Sylvi

Egzotikus környezetben készíti el 2013-as kalendáriumát Bódi Sylvi. A szexi celeb azt ígéri, olyat mutat, amit eddig még nem, vagyis hamisítatlan ökonaptár várható.

Nem Kiszel Tünde az egyedüli magyar celeb, aki “amilyen még sosem volt” naptárat dob piacra. Amíg a dekoratív médiaszemélyiség 3D-s kalendáriumon pózol, addig Bódi Sylvit a világvégét, helyesebben a világ (másik) végét örökíti meg. Amíg azonban Tünde a 2013-as naptárját születésnapi buliján már be is mutatta – képgalériánkat itt tekintheti meg – addig a modellére még várnunk kell egy kicsit.

“Naptár, amilyen még sosem volt. A mayák is 2012 decemberéig csinálták meg naptárukat, ezért tavaly én is úgy döntöttem, hogy követem eme különleges civilizáció példáját és nem adok ki több kalendáriumot. De menet közben az történt, hogy engem megihletett a ‘világ vége’. Na, nem a mi világunknak a vége, hanem a világ másik végén ért élmények és energiák. Megszületőben van egy olyan képanyag, ami teljesen mást mutat meg belőlem és a Földünkből” – tette közzé Sylvi, aki az alábbi fotót is csatolta szavaihoz.


A hónapok óta “maugliként” élő, egzotikus környezetben meztelenkedő, saját elmondása szerint dekorkozmetikumokat sem használó Sylvi naptárának tervét oldalának követői hosszasan ünnepelték. Ennek egyik oka, hogy a falravalóban lévő fotók elképzelhetően az alábbihoz hasonlók lesznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik