Szórakozás

Kiszel Tünde: Tvrtko szégyellje magát!

kiszel tünde (kiszel tünde, )
kiszel tünde (kiszel tünde, )

Az interneten feszült egymásnak Kiszel Tünde és Vujity Tvrtko. A vitát az indította el, hogy a TV2 műsorvezetője megkérdőjelezte Tünde helyét a magyar médiában.

“Mit tett ezért az országért és ezért a népért Kiszel Tünde, hogy mi állandóan meghívjuk?!” – ez volt Vujity Tvrtko ominózus mondata, ami óriási lavinát indított.

Bár a TV2 műsorvezetője már korábban is megbántotta Kiszel Tündét, most minden eddiginél nagyobb botrány kerekedett körülöttük. Tvrtko durván kifakadt Tündére, majd egy idő után törölte a bejegyzését, és a következő sorokat tette közzé:

“Páran félreértették az úgynevezett Naptárdívával kapcsolatos mondataimat, ezért most egészen konkrét leszek! A magyar sajtó felelőssége (is), hogy teljesítmény nélküli kamucelebek ismertek lehetnek Magyarországon! Igen, az én felelősségem is, mert olykor írok róla, emlegetem, illetve írtam róla, emlegettem! Tartom, és vállalom amit mondtam. Vallom, hogy ne az legyen a sztár, aki tud meztelenül lantozni, aki azért ismert, mert szellent és büfög, aki értelmezhetetlenül énekel magyar dalokat, aki kamerák előtt ordibál a családtagjaival, aki nemlétező kamutörténeteivel veri át az újságírót és rajta keresztül az embereket. Legyen sztár az, aki dolgozik, aki hasznosat tesz. Aki tehetséges, aki maradandód alkot, aki példakép lehet. Legyen sztár a sportoló, a művész, legyen hétköznapi hős és példakép a pedagógus, orvos, tűzoltó.”

Mindezt természetesen Kiszel Tünde sem hagyta szó nélkül, szerinte ugyanis a TV2 műsorvezetője igazságtalanul bíráskodik fölötte.

“Több mint négyezer ismerősöm van, közülük szólt valaki, hogy Tvrtko mit írt rólam az interneten. Ezután megnéztem és én is elképedve láttam. Nem értem, hogy miért foglalkozik velem? Ha nem kedvelek valakit, akkor nem olvasok róla, nem nézem a tévében és végképp nem beszélek róla a nyilvánosság előtt. Amit ő művel nem más mint gyűlöletkeltés és uszítás. Ellenem hangolja azokat, akik nem ismernek. Szánalmas és szégyellje magát!” – mondta Kiszel Tünde.

A hírességet csak az nyugtatja, hogy rajongói hamar a védelmére keltek. Kiszel Tünde rajongói ellepték Tvrtko Facebook oldalát, ám a védelmező hozzászólások mind percek alatt eltűntek onnan.

“Minden hozzászólást letörölt és ki is tiltotta azokat, akik meg akartak engem védeni. Csak az maradhatott, aki őt fényezte. Gratulálok hozzá…” – mondta Kiszel Tünde a Hír24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik