Szórakozás

Kiszel Tünde ezen gondolkodott

kiszel tünde (kiszel tünde, )
kiszel tünde (kiszel tünde, )

A naptárdíva végül arra jutott, hogy bár többször kijelentette már, nem csinál több kalendáriumot, de azért eggyel mégiscsak megörvendezteti még a rajongóit, akik elmondása szerint nagy nyomást gyakoroltak rá.

Aztán Kiszel Tünde tovább törte a fejét és az is eszébe jutott, hogy ha már új naptárt kínál a karácsonyfa alá, az legyen olyan ütős, amitől mindenkinek tátva marad a szája. Igaz, az eddigiek sem voltak átlagosak, de a legújabbtól állítólag mindenkinek elakad majd a lélegzete.

„Arra gondoltam, hogy valami olyat kellene csinálni, amit eddig még senki. És eszembe is jutott valami. Egyelőre nem szeretném lelőni a poént, de azt állíthatom, az eddigieknél is meglepőbb lesz” – rejtélyeskedik a falinaptárok nagyasszonya, aki most éppen a legjobb szakembert keresi tervei megvalósításához.

A projekt életre keltése állítólag olyannyira bonyolult, hogy egy egyszerű fotós nem elég hozzá. Tünde állandó segítője például nem is vállalta el az új falravaló képeinek megvalósítását. De állítólag ezúttal Kiszel Tündének is komoly kihívásokkal kell majd szembenéznie a fotózáson.

„Kicsit tartok is tőle, de bízom is magamban. Annyira nehéz csak nem lehet, hogy ne tudjam megcsinálni” – mondja Tünde, aki annyira titkolózik, hogy még csak a fotózás helyszínét sem akarja elárulni. Lehet, hogy ezúttal horror naptárt csinál a twilight láz jegyében? Vagy tőle szokatlan módon garbóban pózol szexi dekoltázs nélkül? Ki tudja, egyelőre csak tippelgetünk, Tünde meg csak mosolyog és tovább gondolkodik, most már azon milyen estélyiben jelenjen majd meg közelgő szülinapján a villogó vakuk és kamerák előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik