Szórakozás

Vujity Tvrtko könyve annyira jó, hogy lopják

Vujity Tvrtko (Vujity Tvrtko)
Vujity Tvrtko (Vujity Tvrtko)

Az egyik könyvesboltban azért dugták el a TV2 műsorvezetőjének könyvét, mert azt féltik a tolvajoktól.

Még csak néhány napja jelent meg Vujity Tvrtko új könyve, de máris óriási siker. A könyvesboltok polcairól gyorsan kapkodják az emberek és az író-olvasó találkozókon is ezrek találkozhattak már a TV2 műsorvezetőjével. Tvrtko azonban nem csak megbeszélt időpontokban látogat el a könyvesboltokba. A műsorvezető a Hír24-nek elárulta, hogy ha meglát az út mellett egy boltot, gyakran beugrik érdeklődni, hogy kaptak-e az új könyvből. Így történt ez a minap egy vidéki könyvesboltban is, de nem a szokásos választ kapta.

“Na ezt nem hiszem el. Egy oszlop mélyén, eldugva találtam meg az új könyvemet. Kérdésemre, hogy miért dugták el, az eladó azt mondta, azért, mert lopják. Oké mondom, de így nincs vevő, aki észrevenné, kivéve, ha négykézláb közlekedik. Erre azt válaszlta: így nehezebb ellopni! Erre mit lehet mondani?!” – mondta Vujity Tvrtko.

A Napló műsorvezetőjét kettős érzéssel tölti el amiatt, hogy lopják az új könyvét.

“Egyrészt az ember örül annak, hogy ennyire kelendő a műve, másrészt viszont a lopástól senki sem boldog. Az a legrosszabb az egészben, hogy ennek az lett a következménye, hogy jó mélyre rejtették a könyvet a vásárlók elől. Tudnivaló, hogy az emberek két módon vásárolnak könyvet: vagy a cím alapján pontosan kérik az eladótól amit szeretnének, vagy a borítók alapján válogatnak. Nos, az én könyvemet a borító alapján lehetetlenség lett volna fellelni” – mondta a Hír24-nek Tvrtko.

A TV2 műsorvezetőjének véletlenszerű látogatása viszont valószínűleg megoldotta a problémát, ugyanis a könyvesbolt üzletvezetője személyesen ígérte meg a szerzőnek, hogy egy példányt elhelyez a kirakatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik