Szórakozás

Ilyen Lilu kisfia

Az RTL Klub műsorvezetője nem mutogatja újságokban a kisfiát, viszont a Csak csajokban gyakran mesél róla. Legutóbb elárulta, Dávid vékony, és nem szereti a zöldséget.

Lilu kisfia már betöltötte a harmadik életévét, és bár eddig nem igen láthattuk, édesanyja elmondásából kiderül róla, hogy egy jó fej, mozgékony kisgyerek. Bár a műsorvezető rajongói különböző fórumokon is gyakran elmondják, nagyon szívesen látnának friss felvételeket Dávidról, egyelőre be kell érniük a kedves kis történetekkel, melyeket Lilu általában a Csak csajok nézőivel oszt meg. A napokban arról beszélt, hogy a kisfia nem hajlandó megenni bizonyos dolgokat.

„Úgy érzem, hogy eleve vesztes helyzetből indulok. Hiába van kint a zöldség és a gyümölcs, ha meglátja, elszalad. Gyakorlatilag lovagvárat építek paradicsomból, tornyokat faragok zöldségből, de akkor sem eszi meg” – panaszkodott Lilu. Ugyanis a pszichológus azt állította, minden csak tálalás kérdése – ha a gyerekeknek például ropi alakú répát adunk, azt megeszik. A műsorvezető ezt saját tapasztalatból kiindulva cáfolta.

Ugyanakkor a szakember azt javasolta neki, egyen ő is a gyerek előtt felkockázott zöldséget, gyümölcsöt, mert a minta nagyon fontos. Hozzátette, Lilunak semmiképpen nem szabad feladnia a reményt, hogy Dávid megkedveli ezeket az egészséges ételeket.

A pszichológus arra figyelmeztette a szülőket, semmit ne tiltsanak és ne is erőltessenek, mert ettől a gyerek sérül, és ez az egész életére negatív hatással lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik