Szórakozás

Traktorra szállt Lilu!

Lilu (Lilu)
Lilu (Lilu)

Az RTL Klub csinos műsorvezetője a Házasodna a Gazda forgatása közben számos olyan dologgal találkozott, ami eddig kimaradt az életéből.

„A Házasodna a Gazda forgatása közben egyszerűen magával ragadott a vidéki élet, az a nyugodt hangulat, a táj, a kedves emberek. Ráadásul még egy traktort is kipróbáltam. Persze én nem vezethettem, de a tulajdonosa körbevitt a monstrummal a környéken, fantasztikus élmény volt.

Mivel mindenhová GPS-el megyek, most sem hazudtoltam meg önmagam. Amikor azonban a traktoron is elővettem az okostelefonomat és bekapcsoltam a navigációs alkalmazást, egy hétig ezzel cukkolt mindenki. Pedig remekül szórakoztunk, én mondtam merre szeretnék menni, a „sofőröm” pedig vezetett.” – mesélte nevetve Lilu.

A műsorvezető  persze  kisfiának  is  beszámolt  nem  mindennapi  élményéről,  hiszen  Dávid  nagy kedvencei a hatalmas járgányok.

„Dávid nagyon büszke volt rám, mikor elmeséltem neki, hogy már tudom, hogy kell traktort vezetni és utaztam is vele, hiszen neki az egyik nagy kedvence. Most már azt is megértem, hogy miért.” – tette  hozzá Lilu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik