Szórakozás

Farkasházy Tivadart pszichológus kezeli

farkasházy tivadar (farkasházy tivadar, )
farkasházy tivadar (farkasházy tivadar, )

A Heti hetes sztárja három hónapja antidepresszánst és nyugtatót szed a borzasztó fülzúgása miatt – árulta el a Hír24-nek. Eddig majdnem egymilliójába került a probléma.

A Hír24 megtudta: öt hónapja nagyon megváltozott Farkasházy Tivadar élete. Ekkor kezdett el zúgni a füle, és azóta sem szűnik az őrjítő érzés. A Heti hetes sztárja először csak békésen reménykedett abban, hogy a gond magától megoldódik, de miután nem múlt a fülzúgás, szakemberek segítségét kérte.

„Borzasztó érzés. Amikor nagyon erős és állandó a zúgás, egyszerűen tönkreteszi az ember életét. Több tucat orvosnál jártam, de rá kellett jönnöm, hogy sokan közülük csak kihasználják a sorstársaimat. A legtöbbjük által kínált megoldás egyszerűen humbug” – mondta a humorista.

Farkasházy Tivadar végül egy pszichológusnál talált megoldásra. „Három hónapja járok pszichológushoz, eddig ő segített nekem a legtöbbet. Sokat beszélgetünk a problémáról, szerinte a fülzúgásom pszichés eredetű” – avatott be a diagnózis részleteibeTeddy.

A felírt gyógyszerek mellett egy különös készülék is segít neki a borzasztó érzés csillapításában, ami folyamatosan egy speciális zenét hallgattat vele. „Rengeteg ember sétál az utcán fülhallgatóval a fülében, de amíg ők kivehetik, nekem esélyem sincs rá. Eleinte féltem tőle, de hamar megszoktam. Mindig arra gondolok, hogy olyan, mintha dzsesszzenét hallgatnék” – meséli Farkasházy Tivadar, aki csak éjszakára kapcsolja ki a zenelejátszót.

A borzasztó fülzúgás teljesen felforgatta Teddy életét. Két hónapig képtelen volt dolgozni, nyaralni sem volt, és ráadásul a jelenség mellékhatásaként fellépő szédülés következtében két hete a csuklóját is eltörte. Egy dolog azonban mégis vigasztalja: elmehetne időjárás-előrejelzőnek, ugyanis a fülzúgás folyton felerősödik, amikor front közeleg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik