Szórakozás

Így juthat sok pénzhez Stohl András

stohl-andras(430x286)(2).jpg (stohl andrás, )
stohl-andras(430x286)(2).jpg (stohl andrás, )

Az RTL Klub kulisszái mögött számos pletyka kering Stohl András visszatéréséről. Vannak, akik már azt számolgatják, vajon mennyit jelenthet majd anyagilag a műsorvezetőnek a visszatérés. Ez azért is fontos, mert bár az új könyve hatalmas siker, azért pénzt nem kaphat.

Mint ahogyan arról a Hír24 már többször beszámolt, a legtöbben a ValóVilág hatodik szériájában számítanak a híresség visszatérésére, bár ezt hivatalosan egyelőre senki nem erősítette meg a csatornánál. Ha ez valóban így van, az akkor legalább egy fél éven keresztül rendszeres és nem kevés jövedelmet biztosíthatna Stohlnak, aki korábban a Hír24-nek elmondta, hiányzik neki a tévés gázsija.

Azt is tudjuk, hogy a börtönt is megjárt hírességre a Heti hetesben is számítanak, ami szintén szép summát jelenthet számára. Azt, hogy egy-egy szereplésért mennyit fizetnek a humor nagyágyúinak, pontosan senki nem árulja el, de itt is több százezer forintról van szó.

Ha igazak a pletykák, Stohl Andrásra más RTL-es műsorokban is számítanak. Egyesek szerint még az sem kizárt, hogy Ördög Nóra helyére kerülhet az X-Faktorban, illetve a Csillag születikben, miután Nóra most anyai örömök elé néz. Ez szintén nem kevés pénzzel növelhetné a Stohl család bevételét, amire persze szükségük is van. Korábban a műsorvezető a Hír24-nek azt nyilatkozta: a tévés bevétel nélkül a családja gyakorlatilag hónapról hónapra él, bár azt is hozzátette, hogy azért nincsenek nagyobb bajban, mint a legtöbb magyar család.

Ráadásul pénz állhat a házhoz abban az esetben is, ha Stohl András megkapja végre elmaradt gázsijának egy részét a Siklósi Várszínházban bemutatott A Tenkes kapitánya című darabért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik