Szórakozás

Hernádi Juditot visszavárja a Heti hetes

A színésznő távozását a Heti hetes stábja is megérzi, bár a nézettségük nem sínylette meg a váltást. Ugyanakkor a nézők gyászolják Hernádi Juditot – fogalmazott Ónodi György főszerkesztő.

Ónodi György a Hír24 érdeklődésére elmondta, minden meghatározó és karakteres szereplő távozására felhördülnek a nézők, így van ez Hernádi Judit esetében is, aki ráadásul egy személyben képviselte a hölgyeket a műsorban. S bár a rajongók visszakövetelik a hírességet a humor nagyágyúi közé, a főszerkesztő sem tehet egyebet, mint, hogy türelmesen vár. Ónodi György hisz abban, hogy Hernádi Judit döntése nem végleges, és egyszer majd visszatér a Heti hetesbe.

„Bár találkoztam vele azóta, mióta távozott, de nem tett utalást arra, hogy visszajönne. Én mégis bízom ebben. Utolsó levelének utolsó mondata élteti bennem az erre vonatkozó reményt. Mondtam neki azt is, hogy a nézők hiányolják, ami persze jól esett neki” – mondta a Hír24-nek a műsor főszerkesztője.

Ónodi György azt is elmondta, hogy a 13 év alatt 92 szereplő fordult meg a produkcióban, közülük körülbelül hat olyan volt, akiért a végsőkig harcoltak a nézők. Havas Henrik, Alföldi Róbert vagy éppen Verebes István távozása után szintén megkongatták a vészharangokat, mondván, nélkülük vége lesz a Heti hetesnek. S bár eleinte valóban mindannyian hiányoztak, de aztán az újak mindig feledtették a nézőkkel a gyászt – magyarázta a főszerkesztő, aki ismét hangsúlyozta, a színésznő megürült helyére senkit nem ültetnek be állandóra, ez egy „forgószínpad” lesz, ahol Majka, Ábel Anita, de a tervek szerint Stohl András is szerepel majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik