Szórakozás

Az eddigi legszexibb fotó Bódi Sylviről!

bodi-sylvi(210x140)(1).jpg (bódi sylvi)
bodi-sylvi(210x140)(1).jpg (bódi sylvi)

Szörfözni utazott Bódi Sylvi. A szépség az extrémsport fáradalmait a pálmafák árnyékában pihente ki, a róla készült fotók pedig alaposan megmozgatták a férfiak fantáziáját.

Szupererotikus fotót töltött fel Facebook oldalára rajongói legnagyobb örömére Bódi Sylvi. A gyönyörű modell egzotikus környezetben fotóztatta magát, az eredmény jó néhány férfit megihletett.

A képsorozatból a rajongók különféle fantáziamontázsokat készítettek, a számára legkedvesebbet Sylvi Facebook-oldalára is feltöltötte.


“Úgy látszik megihletett pár embert ez a pálmafás kép, mert kaptam néhány nagyon kedves kreálmányt. Megosztom veletek az egyik kedvencemet. Millió puszi és köszönet Gulyás Sándor Györgynek! Már csak az a kérdés, hogy kellene-e kettő belőlem. Sokszor hallottam már azt, hogy belőlem egy is elég… ” – kommentálta a hízelgő alkotást a szépség.

A férfiaknak azonban – úgy tűnik – mindez nem kérdés, többen is írták, hogy egyáltalán nem bánnák, ha kedvencük megduplázódna. Sőt, olyan is akadt, aki nyíltan udvarolt a modellnek, ám választ egyelőre nem kapott erre.

“Igazán nagyon szép nő vagy mivel sokat hallani rólad, hogy sok pasiban cslódtál szívesen megismernélek” – olvasható Sylvi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik