Szórakozás

Zámbó Krisztián: nekem kellett volna kiesnem

Másik dimenzióba lépett és fejben vesztett csatát – Jimmy fia szerint ez volt a probléma szombat esti produkciójával. Várta a párbajt, úgy véli, megérdemelte volna.

Kétségkívül az idei széria egyik legmegosztóbb szereplője Zámbó Krisztián. Már a Táborban nyújtott, a közönségnek és a mentoroknak egyaránt csalódást okozó teljesítménye után ellepték a különböző fórumokat az elégedetlenkedő nézői kommentek. Krisztián akkor lapunknak azt mondta, betegen lépett színpadra, és minden összeesküdött ellene, de azon lesz, hogy többet ne okozzon csalódást, és a fanyalgóknak is bebizonyítja majd, hogy igenis helye van a népszerű tehetségkutatóban.

A Mentor-házban aztán valamennyi ígéretét sikerült beváltania. Produkciójával lenyűgözte Keresztes Ildikót, aki így okkal adott még egy esélyt az énekesnek, és választotta csapatába, a legjobbak közé – Stone és Lass Bea mellé – a 32 éves előadót.

Kisztián szombat esti szereplése azonban ismét nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna. Korántsem hibátlan produkciójának értekelésénél a mentorok nem finomkodtak: „Kicsit gondterheltnek tűntél, amikor énekeltél. Mögötted nagyon komoly tömegek állnak, így testi épségemet kockáztatom, de elmondom: kisiklott több helyen, hamiskás volt” – mondta elsőként Malek Miklós. Feró szerint nem volt jó a dalválasztás, úgy vélte, az alsó hangok nem szóltak, a fölsők meg félrecsúsztak. Geszti Péter pedig egy olyan serpához hasonlította Zámbót, aki többet cipel, mint amennyit bír.



„Nekem kellett volna párbajoznom és kiesnem. Megérdemeltem volna – mondta megtörten Krisztián, nem sokkal az adást követően lapunknak. – Valami másik dimenzióba kerültem, mentálisan voltak problémáim, már a produkció közben is éreztem. Fejben kell rendbe tegyem magam, túlzottan maximalista vagyok, lehet, hogy ez a gond.”

Azt mondja, minden rosszat, amit csak lehetett, elkövetett, éppen ezért nem akarja mentegetni magát, és nem keres kifogásokat. Nagyon haragszik magára, bántja, hogy ismét csalódást kellett okoznia, és egyúttal felkészült az újabb támadásokra.

„Őszintén álltam ki, és ráment az előadásom. Minden összeomlott, amit korábban szerettem volna és elterveztem – ostorozta magát az édesapja emléke miatt egyébként is hatalmas terhet cipelő énekes. – Most megint biztosan nagyon sok támadást fogok kapni, és többen el is pártolnak tőlem. Van rá egy hetem, hogy átgondoljam a dolgokat, és feldolgozzam a történteket. Szombaton teljesen más emberként kell színpadra állnom, és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ez sikerüljön.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik