Szórakozás

Íme egy titkos fotó Kiszel Tündéről és Jimmyről

kiszel tünde-zámbó jimmy (jimmy, kiszel tünde, )
kiszel tünde-zámbó jimmy (jimmy, kiszel tünde, )

Kiszel Tünde azt szeretné, ha minél többen lájkolnák azt az oldalt, melyet a Facebookon hozott létre, hogy megvédje Zámbó Jimmy emlékét. A naptárdívát mélységesen felháborította, hogy Lajcsi kitálalt elhunyt barátjáról.

„Nem értem, miért tesz egy barát ilyen dolgot. Ráadásul én tudom, hogy Jimmy nem olyan ember volt, amilyennek Lajcsi beállította. Én többször is találkoztam vele, készítettünk interjút is, és egy nagyon kedves embert ismertem meg a személyében. Nem igaz, hogy Jimmy lenézte a rajongóit és nem állt velük szóba. Tudom, hogy bármikor fel lehetett hívni, mindig segítőkész, megértő ember volt” – mondja Kiszel Tünde, aki elhatározta, megvédi az elhunyt énekest és tisztárra mossa az emlékét, mégpedig 21. századi módszerrel.

Létrehozott a Facebookon egy profilt „Védjük meg Zámbó Jimmy emlékét” névvel. A naptárdíva mindenkit arra kér, lájkolja az oldalt, ha egyetért azzal, hogy a híresség jó ember volt és elítéli azt, amit Galambos Lajos tett. Tünde azt reméli, hogy Jimmy megsebzett gyermekei számára vigaszt nyújthat majd, ha látják, mennyien kiállnak mellettük és elhunyt édesapjuk mellett is.

„Nekem is van gyermekem, akiért mindent megtennék. Nyilván így volt ezzel Jimmy is, nem csoda, ha a fiúk összeroppantak attól, ami az utóbbi napokban történt. Kicsi kora óta ismerem Krisztián és Sebastiánt is, édesapjukkal együtt léptek fel annak idején az egyik műsoromban. Nagyon sajnálom őket, segíteni szeretnék nekik. Aki ugyanígy érez, kérem lájkolja a facebookos profilt” – mondja Tünde, aki bízik abban, hogy Lajcsit a mostani akciója is jobb belátásra téríti, és többet nem sérti meg halott barátja emlékét.

Kiszel Tünde szerint kegyeletsértő, ami Jimmyvel az utóbbi időszakban történt, és úgy véli, egy elhunyt ember múltját valóban nem illő feszegetni, hiszen már nem tudja magát megvédeni. A naptárdíva végül hozzátette, megérti Gregor Bernadett felháborodását is, és ha kell, bármikor kiáll mellette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik