Szórakozás

Kirúgták az RTL egykori üdvöskéjét, aki összeomlott

VV Annamari (vv annamari, )
VV Annamari (vv annamari, )

VV Annamari összeomlott, miután azt írták róla, hogy az interneten kínálja bájait. A lány cáfolja az állítást, és bírósághoz fordul.

VV Annamari cáfol és perel. Azt állítja, teljesen tönkretették az életét, ugyanis hazugságokat állítottak róla. A VV szőkesége kijelentette, sosem végzett erotikus munkát, egészen csütörtökig telemarketinges volt. A kijelentés azért hangzik múltidőben, mert az egykori villalakót kirúgták munkahelyéről, miután megjelent az ominózus cikk. Annamari a Fókusz kamerái előtt remegő hangon beszélt arról, hogy nem csak az állását veszítette el, de a szerelmét is.

Párja ugyanis felhívta, és közölte, nem akar vele lenni amiatt, amit róla olvasott. Pedig Annamari állítja, nincs köze a neten látott erotikus hirdetéshez. Az RTL üdvöskéje azt nem tagadja, hogy vannak róla pikáns fotók, de mint mondja, azok csak privát felhasználásra készültek. Négy fiú kapott belőlük, mindannyian Annamari barátai voltak, persze nem azonos időben. Azt, hogy a felvételek végül tőlük kerültek-e ki, egyelőre nem lehet tudni.

A lány kijelentette, összeomlott, még soha ilyen dolog nem történt vele. Úgy érzi, a becsületébe gázoltak és hazugságokkal rágalmazták meg, ezért perel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik