Szórakozás

Hasplasztikán esett át az ismert magyar színésznő

cseke katinka (cseke katinka)
cseke katinka (cseke katinka)

Fogyókúrába kezdett Cseke Katinka, Molnár Anikó és Tolvai Renáta. Mindhárman 10 kilótól szeretnének megszabadulni.

Katinkának, Renátának és Anikónak nem ez az első fogyókúrája, ám mindeddig többnyire visszaszedték a kínkeservvel leadott felesleget.

Cseke Katinka még a hasát is plasztikáztatta az előnyösebb külső érdekében, és az elmúlt hónapokban 10 kilót le is adott, ám még további 10-től szeretne megszabadulni. Azt állítja, párja, Hassine szereti a gömbölyded idomait, ő pedig megnyugtatta a férfit, hogy mindig is lesz mit fogni rajta. A színésznő ugyanis nem főiskoláskori hatvankilós alakját szeretné visszaszerezni, már annak is örül majd, ha a mostaninál karcsúbb és fittebb lesz.


Mint már megírtuk, Molnár Anikó Amerikából tért vissza néhány plusz kilóval. Úgy véli, a kinti génkezelt ételek miatt szedett fel jónéhány kilót. Most azonban többnyire a szülei háztáji terményeiből készült ételeit eszi, és azt  reméli, fogyása a szerelmet is meghozza számára.


Tolvai Renáta kedvese, Kállay-Saunders András szerint szerelme úgy szép, ahogy van. A fiú arról is beszélt, hogy neki egyáltalán nem tetszenek azok a nők, akik úgy néznek ki, mintha éheznének. Reni ennek ellenére úgy döntött, életmódot vált: mindennap személyi edzővel dolgozik, és egy dietetikus is segíti, hogy novemberre leadjon legalább 10 kilót  – derül ki a Story magazin cikkéből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik