Szórakozás

Tönkrement Molnár Anikó egészsége – Ettől

molnar-aniko(430x286)(3).jpg (molnár anikó, )
molnar-aniko(430x286)(3).jpg (molnár anikó, )

Nem tudta elképzelni Molnár Anikó, miért hízik rohamosan Amerikában, amikor ott is többnyire csak csirkehúst és zöldséget fogyaszt. Orvoshoz fordult, és úgy tűnik a tengerentúli génkezelt ételek tönkretették az egészségét.

Az egykori valóságshow-szereplő folyamatos haspuffadással küzdött és rossz volt a közérzete. Megelégelte ezt az állapotot és orvoshoz fordult, ahol kiderült, teljesen felborult a hormonháztartása.


„Miután már több mint öt kilót híztam, Amerikából felhívtam egy élelmiszeriparban dolgozó ismerősömet, hogy megkérdezzem tőle, ugyan mi lehet az amerikai szárnyasokkal. Nem akartam hinni a fülemnek, amikor azt a választ kaptam, hogy az általam fogyasztott húsok minden bizonnyal génkezelt takarmányt fogyasztó állatoktól származnak, ráadásul odakint állítólag növekedési hormont is adnak az állatoknak” – emlékezik vissza az első jelekre Anikó.

“Beteggé tett az amerikai élet” – tette hozzá, és azt is elmondta, ezt orvosa is megerősítette. Hogy miben bízik Anikó és milyen esélyei vannak a gyógyulásra, a Story magazinból kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik