Szórakozás

Undorító sebekkel ült kamerák elé az RTL Klub felfedezettje

molnar-aniko(430x286)(3).jpg (molnár anikó, )
molnar-aniko(430x286)(3).jpg (molnár anikó, )

Két év után újra a Frizbiben mesélt élete alakulásáról Molnár Anikó. Az Amerikát is megjárt egykori valóságshow-szereplő azt is megmutatta, mit tanult a tengerentúlon.

Az, aki a vacsoráját a tegnap esti Frizbi ideje alatt szerette volna elfogyasztani, minden bizonnyal korgó gyomorral tért nyugovóra. A beszélgetős műsor vendége, Molnár Anikó vérző karral és lőtt sebbel érkezett Hajdú Péterhez a Frizbibe. Pontosabban szilikon és művér segítségével szemléltette, mit tanult maszk- és sminkmesterként az Egyesült Államokban.


A köztudottan hipochonder műsorvezető – valószínűleg a nézőkkel együtt – szemmel láthatóan undorodott a mesterséges sérülésektől, és azért sem lelkesedett, hogy Anikó a kezébe adja az igazihoz megszólalásig hasonlító szilikonsebét. Az egykori valóságshow-szereplő azonban tovább sokkolta Hajdút, és előhúzott a táskájából egy halottfotókkal illusztrált tankönyvet, amelyből többek között sminkelni tanult.


A műsorban természetesen szóba került Anikó pánikbetegsége, szerelmi élete, és az is kiderült, hogy a lány örökségből fedezte drága iskoláját, de a testsúlyára vonatkozó megjegyzést sem kerülhette el. “Amióta nem láttunk megnőttél vagy meghíztál” – üdvözölte Anikót Hajdú Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik