Szórakozás

Börtönbe csukhatják a világsztár zsarnok férjét

Jessica és Ashlee Simpson után a szüleik is véget vetnek a házasságuknak, több mint három évtizedet követően.

Amíg Jessica Simpson a konditeremben tölti a legtöbb idejét, hogy ledolgozza a súlyfölöslegét, addig az anyja az ügyvédjével konzultál. Tina összeszedte a bátorságát, és elválik férjétől. A nőnek abból lett elege, hogy a lelkészből menedzserré lett Joe igazi zsarnokként irányítja az életét. A páros harmincnégy évet töltött együtt, és a show-biznisz egyik legstabilabb házasságaként emlegették az övékét.

Ám a valóságban már régen megromlott a viszonyuk, amit titokban tartottak a családi üzlet érdekében. A válással Joe fog rosszabbul járni, ugyanis megszűnik az összes bevételi forrása. Simpson papa ugyanis csak Jessica énekesi és színészi munkái után kap fizetést, ezek azonban szinte nullára csökkentek az elmúlt években. Eközben Tina nagyobbik lánya márkáiért felel, és ezzel több tízmillió dollárt keres évente.

A magánéleti válság valószínűleg abban is közrejátszott, hogy Joe-t augusztus elején ittas vezetésen érték a rendőrök, ami miatt hamarosan bíróság elé kell állnia, és amennyiben elítélik, akkor akár fél évet is a rácsok mögött tölthet.


Nem sokat fognak már így együtt pózolni

Ajánlott videó

Olvasói sztorik