Szórakozás

A megcsalás végzetes sztárnak és civilnek egyaránt

A nézők körében nagy népszerűségnek örvendő dokureality, A gyanú árnyékában hétfőn új részekkel folytatódik. Dráma, bizalomvesztés és egy család széthullása áll a középpontban a hétfői részben.

Szeptember 3-tól új epizódokkal folytatódik a nézők körében nagy sikert arató dokureality, A gyanú árnyékában. A minden hétköznap, 19:10-kor jelentkező sorozat továbbra is hétköznapi családok és emberek problémáit járja körül, egy lehetséges megoldást kínálva a kilátástalannak tűnő helyzetre.

Az első epizódban egy boldog házaspár élete hullik darabokra, amikor a várandós édesanya színes bőrű gyermeket hoz világra. A váratlan fordulat a válás szélére sodorja a párt. Az apa azt feltételezi, hogy felesége félrelépett, és ennek gyanúja csak mérgezi a kapcsolatukat. Az eset persze nem egyedi, hiszen több ismert ember is keveredett már olyan helyzetbe, mely után el kellett ismerniük, hogy félreléptek.

A sztárvilág leghíresebb tilosban járói közt ott van például Arnold Schwarzenegger, aki nemcsak egy évtizeden át csalta gyönyörű nejét a házvezetőnővel, de gyereket is nemzett neki. De említhetnénk még Jesse Jamest, aki Sandra Bullock férjeként Amerika szinte összes, erősen tetovált nőjével közelebbi kapcsolatba került. Az angol X-Faktor egykori mentora, Cheryl Cole házassága pedig az észak londoni fodrászokra ment rá. Focista férje ugyanis irántuk érzett ellenállhatatlan vágyat. De talán mind közül Gordon Ramsay esete a legkínosabb. Hiszen nem sokkal azután, hogy az év családjának választották famíliáját, kiderült, évek óta szeretője van. A hölgy ráadásul hivatásos “harmadik fél”, még könyvet is írt róla, hogy miként kell nős férfiak kitartottjának lenni. A nagyhangú mesterszakácsnak azonban sikerült valahogy megmenteni a házasságát a botrány ellenére is.

Hogy A gyanú árnyékában szereplőinek sikerül-e megoldania a helyzetet, és kiderül-e a valódi igazság a sorozat hétfő esti adásából megtudhatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik