Szórakozás

Titokzatos férfival mutatkozott Kiszel Tünde

kiszel-tunde(430x286)(1).jpg (kiszel tünde, )
kiszel-tunde(430x286)(1).jpg (kiszel tünde, )

A naptárdíva vadonatúj fotót töltött fel magáról az egyik közösségi oldalra. A képen egy megnyerő úriemberrel látható, akiről azt beszélik, hogy az új lovagja.

Tünde csak a Hír24-nek árulta el a fotó történetét. Mint mondja, nem alaptalan a pletyka, bár ma már csak barátok a férfival.

„Annak idején volt közöttünk egy kis flört, de annál tovább aztán nem léptünk. Ettől függetlenül egy nagyon kedves, intelligens férfinak tartom, jó társaság. A felvétel augusztus 20-án készült, egy baráti társaságban találkoztunk és jól szórakoztunk” – árulta el a híresség, aki nem szívesen beszél szerelmi életéről, de azt elmondta, jelenleg nincs párja.

Azt persze nem tagadja, nyitott lenne egy kapcsolatra, ha egy megfelelő partnert találna. Tünde számára nagyon fontos, hogy az a férfi, aki mellette van, Donatellának is megfeleljen és a párja is szeresse a gyermekét.

„Hódolóim, lovagjaim persze most is vannak, de komoly kapcsolatom nincs. Jelentkező mindig akadna, de nekem nagyon meg kell válogatnom, kit engedek közel magamhoz. Nem tudhatom, hogy az ismertségem vonzza, vagy én. Ráadásul sokat csalódtam az elmúlt időszakban, nem szeretném, ha ez megismétlődne” – mondta Kiszel Tünde.

A naptárdíva azt is elmondta, hogy jelenleg plátói szerelmére fordítja inkább az időt. Ez nem más, mint a Dallas, éppen ezért nagyon örült, hogy elindultak az új epizódok. Eddig egyetlen részt sem mulasztott el. Tünde a Hír24-nek azt is elárulta, ki a kedvence a sorozatból, kibe volt szerelmes. Ez pedig nem más, mint Bobby, de leginkább Jockey karraktere tetszik neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik