Szórakozás

Megvan Bochkor új állása?

Bochkor Gábor  (Bochkor Gábor )
Bochkor Gábor  (Bochkor Gábor )

A Blikk információi szerint a parkolópályára került rádiós a TV2 képernyőjén tér vissza.

Mint arról beszámoltunk, múlt hét pénteken elhallgatott a NeoFM. A rádió 26 munkatársa ugyanis egyszerre adta be felmondását, aminek meg is lett a böjtje. Bár a kereskedelmi rádió adása azóta többé-kevésbé rejtélyes körülmények között folytatódott, a régi műsorokat – így a Bumerángot sem hallhatja már a közönség.

A közkedvelt reggeli műsor készítői korábban azt nyilatkozták, hogy a stáb szeretne együtt maradni, és talán máshol folytatni a Bumerángot, úgy tűnik, a produkció arca már nem tér vissza a mikrofon mögé, inkább a képernyőt választja.

A Blikk úgy tudja, Bochkor Gábor a TV2 Mokkájának műsorvezetőjeként tér majd vissza. A lap próbálta megkeresni a hír kapcsán Bochkort, de telefonja ki volt kapcsolta.

Koltay Tamás, a TV2 szóvivője viszont nyilatkozott a lapnak. Azt mondta, a Mokka műsorvezetői nagyon erős csapatot alkotnak, ezért nem tervezik, hogy változtatnak a jelenlegi felálláson. „Ugyanakkor minden bizonnyal érdekes lenne, ha az egyik legnépszerűbb és legprofibb rádiósnak tartott Bochkor Gábor reggeli televíziós műsorban is köszönthetné a közönséget, így nem kizárható, hogy a jövőben napirendre kerül” – tette hozzá Koltay.

Mindenesetre nem lenne nagy meglepetés Bochkor Gábor megjelenése a TV2-n. Mint ismert, a Megasztár zsűrijében is szerepelt már és kedvese, Várkonyi Andrea is a csatornánál dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik