Szórakozás

Csatornacsata lett Alekosz ügye

alekosz(430x286)(1).jpg (alekosz, )
alekosz(430x286)(1).jpg (alekosz, )

Az RTL Klub minden nyereményt megpróbál visszaszerezni a ValóVilág győztesétől, aki mellé odaállt a TV2 - írja a Blikk.

A csatorna és Alekosz vitája a bíróságon folytatódik, miután az egykori valóságshow-hős ellentmondással élt az RTL Klub sokmilliós fizetési meghagyásával kapcsolatban – tudta meg a lap. Noha Alekosz azt mondta, nem mondhat semmit az ügyről, azt elárulta: biztos abban, hogy megtarthatja nyereményeit. Magabiztossága magyarázatát sem titkolta. Azért bízik a megegyezésben, mert egyébként kipakol és a nyilvánosság előtt teregeti ki szerződése összes részletét, amely szerinte „egy lavinát is elindíthat”.

A Blikk szerint az immár görög csődörként is emlegetett volt biztonsági őr minden per- és ügyvédi költségét a TV2 állja. Ezt még Hajdú Péter ígérte meg, aki producerként átcsábította az ÖsszeEsküvőkhöz. A TV2 ügyvédje, Horváth Antal azt mondta: az ügy várhatóan ősszel, bíróság előtt folytatódik. Az RTL Klub ezúttal nem akart nyilatkozni.

Mint korábban a Hír24 megírta, Alekosz nyereményeinek sorsa akkor vált bizonytalanná, amikor élő szerződése ellenére átpártolt a konkurens csatornához. A VV-nyertes korábban lapunknak azzal érvelt: neki a tévénézők szavazták meg a milliós főnyereményt, ezért azt nem kell visszaszolgáltatnia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik