Szórakozás

Megegyezett Tom Cruise és Katie Holmes

Tom Cruise és Katie Holmes peren kívül megegyezett hétfőn válásuk részleteiről, beleértve a hatéves közös lányuk, Suri feletti felügyeletet, így a házasság felbontása gyakorlatilag alig egy héttel azután megtörtént, hogy a színésznő bejelentette, válnak.

Az 50 éves filmcsillag és 33 éves neje megegyezett abban, hogy Suri az édesanyjával New Yorkban fog élni, de apja gyakran látogathatja – tudatták a pár képviselői a sajtóval. Tom Cruise a hírek szerint azt szabta a megegyezés feltételéül, hogy “érdemi és jelentős” kapcsolata lehet egyetlen vérszerinti gyerekével.

Katie Holmes és Suri nemrégiben költözött egy háromemeletes manhattani apartmanba, ahol a napokban is sokat fotózták őket. Tom Cruise eközben Los Angelesben tartózkodott két idősebb gyerekével, a 17 éves Connorral és a 19 éves Bellával, akiket Nicole Kidmannel adoptált.

A tmz.com celebportál szerint a színészek ügyvédei az elmúlt napokban gőzerővel dolgoztak azon, hogy megegyezés szülessen a válás részleteiről. A megállapodást állítólag hétfőn már alá is írták, így minden kérdés rendeződött. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a válást ki is mondták.

Holmes jogi képviselője megköszönte Tom Cruise ügyvédjének “professzionális” hozzáállását és gondosságát, amelynek révén “ilyen gyorsan” egyezségre tudtak jutni. “Nagyon örülünk Katie-nek és családjának, és lenyűgözve nézzük, hogyan kezdi meg életének új fejezetét” – mondta Holmesról ügyvédje, Jonathan Wolfe.

A pár nem egészen hat éve kötött házasságot, amelynek felbomlását sokak szerint a szcientológiai vallás okozta. Tom Cruise elkötelezett tagja a magát egyháznak nevező szerveződésnek, Katie Holmes azonban próbált távol maradni a szigorú szabályokat diktáló körtől. Pletykák szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, a katolikus neveltetésű színésznő ugyanis nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen. Tom Cruise nem bocsátkozott részletekbe a családi gondokat illetően, szóvivője útján csak annyit közölt, végtelenül letörte, hogy neje kezdeményezte a házasság felbontását.

Cruise-nak ez volt a harmadik, Holmesnak pedig az első házassága.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik