Szórakozás

A traktoros Utasi Árpi lesz az RTL legújabb sztárja? Elképesztő

utasi árpi (utasi árpi)
utasi árpi (utasi árpi)

Emlékeznek még Utasi Árpira, aki mesemondóként annak idején megnyerte a Csillag születiket? A fiú karrierje csúnyán kudarcba fulladt, de most azt beszélik, újra feltűnhet az RTL-en.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, a csantavéri fiú élete nem úgy alakult, ahogyan azt ő maga és rajongói elképzelték. Bár a műsor után nagyon felkapták Árpit, színházi szerepet kapott, de aztán ennek az időszaknak gyorsan vége lett. Árpi lemondott a színészkedésről és beült az iskolapadba, hogy traktorosnak tanuljon. Édesanyja érdeklődésünkre elmondta, a Csillag születikes nyereménynek köszönhetően sikerült talpra állniuk, vettek egy kis házat, földet, állatokat. Mostanra igazi kis családi gazdaságot működtetnek, ahol Árpi az úr. Ez tulajdonképpen teljesen normális, hiszen a családfő évekkel ezelőtt elhunyt, a hajdani mesemondó testvérei pedig mind fiatalabbak, ráadásul lányok.

Bár időnként még van egy-egy fellépése Árpinak, életét most már a gazdálkodás tölti ki. Nem csoda, hogy felröppent a hír, az RTL Klub az egykori Csillag születikes nyertessel akarja feldobni a most induló műsorát, amely Házasodna a gazda címet viseli. Bár az eddig bemutatott gazdák között nem tűnt fel Utasi Árpi, egyesek szerint ő lesz a bónusz, a műsor sztárja. Az RTL Klubnál ezt a hírt úgy kommentálták, hogy kacsa.

Mások szerint meg csak egyszerűen nem akarják lelőni a poént, ezért reagálnak így a pletykára. Legyen így vagy úgy, hamarosan úgy is kiderül, hiszen már elkezdték sugározni a műsort, amelynek nagy sikere van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik