Szórakozás

Órákon múlt az élete Zámbó Jimmy édesanyjának

zambo-jimmy(210x140)(1).jpg (zámbó jimmy)
zambo-jimmy(210x140)(1).jpg (zámbó jimmy)

Zámbó Jimmy édesanyja a mai napig nem tudja feldolgozni imádott fia elvesztését. Az idős asszony a minap kórházba került, s bár már kiengedték, állapota nem megnyugtató.

Az idős asszony életét csupán vérátömlesztéssel sikerült megmenteniük az orvosoknak pár héttel ezelőtt , de a lelki megrázkódtatás, amit a fia elvesztése miatt élt át, a mai napig rányomja bélyegét az egészségi állapotára.

„Szörnyű azzal a tudattal élni, hogy nem tudom, mi is történt valójában a fiammal azon a borzalmas éjszakán. Pedig hány meg hány változatot hallottam már a halálával kapcsolatban. Még a piacra sem tudtam úgy kimenni, hogy valaki ne kérdezte volna meg: Anna néni, hogy is volt az az éjszaka valójában… Félek, az én életem már nem elég hosszú ahhoz, hogy megtudjam az igazságot” – nyilatkozta nemrég az idős asszony, akit a gyermekei szállítottak kórházba, ahol napokig az intenzív osztályon ápolták.

“Hetekkel ezelőtt a testvéreimmel vettük észre, hogy anyu egyre nehezebben áll fel, holott korábban a házimunkát is maga végezte. Az is látszott, hogy nagy fájdalmai vannak. Nem mentőt hívtunk, hanem azonnal kocsiba tettük, és magunk vittük kórházba” – mondta el Zámbó Marietta, aki testéreivel együtt azon van, hogy édesanyjuk zavartalanul lábadozhasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik