Szórakozás

Sosem derül ki, miért halt meg a magyar sztár!?

Kutasi Róbertnek, a REAC klubigazgatójának öngyilkossága ismét előtérbe helyezte azt a kérdést, miért van az, hogy egyre több az olyan celeb, aki furcsa körülmények között önkezével vet véget az életének?

Rejtélyek övezik a magyar sztárok jelentős részének halálát. Bár hivatalosan minden esetben indul rendőrségi eljárás, miután kiderül, hogy valaki öngyilkos lett, de a hivatalos közleményeken túlmenően többnyire csak a találgatások maradnak, na meg a spekulációk, hogy az adott híresség vajon miért is dobhatta el az életét. Sokszor hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb pletykák kelnek önálló életre, mint például az eltitkolt másság, az alkoholizmus, a szerencsejáték, rejtélyes szerelmi háromszög vagy éppen a kábítószer. És mivel az illető már nem tud tiltakozni, csupán a család az, amely megvédheti az elhunyt sztár személyiségi jogait, ha kell, akár jogi úton is.

Mint ahogyan arról már a Hír24 is beszámolt, a tavalyi év végén Mary Zsuzsi halála kavarta fel az állóvizet. Az énekesnő állítólag gyógyszerekkel végzett magával. Az ő esetében is azonnal elkezdődtek a találgatások, és mivel a legtöbben arra tippeltek, hogy a híresség nem tudott megbékülni megváltozott külsejével, így vélhetően mindenki ezt fogadta el készpénzként.

Daróczi Dávid rejtélyes halála több mint egy éven keresztül volt a magazinok címlapján. Az exkormányszóvivő tragédiájára a legtöbben Liptai Claudia miatt voltak kíváncsiak. Daróczi Dávid tragédiájának igazi okát ma sem tudjuk pontosan, volt, aki pénzügyi problémákat, mások szerelmi bánatot sejtettek a háttérben.

Kísértetiesen hasonló okokat emlegettek Csézy expárjának öngyilkossága után is. Ráadásul sokan az énekesnőt vádolták a tragédia miatt, ami egyébként a szakemberek szerint egyáltalán nem szokatlan a hasonló helyzetekben.

Zámbó Jimmy 2001. január elsején halt meg, de azóta sem tudjuk pontosan, hogyan sült el az az ominózus fegyver, amely kioltotta a híresség életét. A Wikipédián például az szerepel, hogy Jimmy főbe lőtte magát, de sokak szerint a halálát baleset okozta. Egyesek viszont biztosak abban, hogy az énekest megölték, ami viszont sosem bizonyosodott be.

Cserháti Zsuzsa, Domján Edit, Szécsi Pál vagy éppen Soós Imre halálának valódi okaira hasonlóképpen vélhetően sosem derül már fény, úgy emlékezünk rájuk, mint azokra a sztárokra, akik rejtélyes körülmények között távoztak közülünk.

Sebestyén Balázst nem sikerült megverni. Az igazság itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik