Szórakozás

Mentő vitte a sürgősségire a magyar sztárt! Infarktus?

bódi-család (bódi család)
bódi-család (bódi család)

Egymás után kétszer is rosszul lett Bódi Csabi a közelmúltban. Mindenki azt hitte, hogy infarktusa van.

Bódi Csabi hatalmas változáson ment át a közelmúltban. Mivel nagyon megijesztette édesapja szívinfarktusa, és túlsúlyosnak érezte magát, elhatározta, fogyókúrába kezd.

„Saját módszeremet követtem. Teljesen elhagytam az étkezésemből a cukrot, a szénhidrátot, semmiféle tartósítószeres és színezéket tartalmazó ételt nem fogyasztottam. Leszoktam a nassolásról és arról is, hogy munka közben azt kapjam be, ami éppen akad a benzinkúton. A párom, Gina minden nap kis csomagokat állított nekem össze, amit ő készített, vagy főzött. Csak ezt ettem, semmi mást. Hét hónap alatt 28 kilótól sikerült megszabadulnom ezzel a módszerre” – mesélte Bódi Guszti fia.

Csabi azt is bevallotta, mozgásra sajnos nem volt ideje, de szerencséje volt, ugyanis a bőre nem ereszkedett meg. Ugyanakkor az egészsége megsínylette a fogyókúrát.

A közelmúltban erős mellkasi fájdalmakat érzett, amitől nagyon megrémült. Nem csoda, hiszen édesapjának volt már infarktusa. Eleinte még az orvosok is azt hitték, hogy Csabinak hasonló betegsége van, mint az édesapjának, de aztán a vizsgálatok ezt kizárták. Akkor arra figyelmeztették, ne folytassa tovább a diétáját, mert vélhetően az okozta a rosszullétét.

Amikor már azt hitték, hogy minden rendben van, az énekes ismét rosszul lett. Annyira szédült, hogy azonnal mentőt hívtak hozzá, és beszállították a sürgősségire. Csabi alapos neurológiai kivizsgáláson esett át, és szerencsére szervi elváltozást nem találtak nála. Ugyanakkor ismét azt mondták neki, ne fogyózzon tovább.

Azóta Csabi leállt a diétázással, és mint mondja, néhány kiló vissza is szaladt rá. Bár már jobban van, de azt nem tagadja, hogy gyengének érzi magát, ami miatt még a munkáját is el kellett halasztani. Vár egy új világ című dalához csak a későbbiekben tudnak klipet forgatni, és a koreográfiát át kell dolgozniuk az erőnléte miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik