Szórakozás

Friss hírek a megoperált Zalatnay Ciniről

Túl van az operáción Zalatnay Sarolta. A Hír24-nek a műtét után azt mondta, jól van, de a részletekről csak néhány nap múlva tud beszámolni.

Mint ahogyan arról tegnap már beszámoltunk, Zalatnay Cini régóta készült a mellkisebbítő műtétre, amit különböző megbetegedések miatt többször is el kellett halasztani. Ráadásul orvosa javaslatára fogyókúrába kezdett és a beavatkozás előtt több mint 6 kilót ledobott magáról. Erre azért volt szükség, hogy gyorsabb legyen a felépülése.

Tegnap azonban végre elvégezték a műtétet, ami remekül sikerült. Az operációt követően a Hír24-nek lánya, Niki tolmácsolta az énekesnő szavait, aki természetesen még kicsit kába volt.

„A műtétet altatásban végezték, mert elég nagy beavatkozásnak számít az ilyen. Három órán keresztül tartott és az orvosok szerint minden rendben ment. Most már csak a felépülésre kell várni.” – mondta Niki, aki hallhatóan megkönnyebbült a jó hírektől.

Azt is elmondta, rengetegen telefonáltak neki csütörtökön, mindenki aggódott Ciniért és szorítottak, hogy jól sikerüljön a beavatkozás.

Az ígéretek szerint a mellműtét után nemcsak kisebb lesz az énekesnő keble, de várhatóan a hátfajdalmai is elmúlnak majd, melyek az utóbbi időben rendszeresen gyötörték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik