Szórakozás

Több tízmilliót akarnak Zalatnay Ciniék kártérítésként

Zalatnay Cini úgy döntött, kártérítést követel attól a nőtől, aki csalással vádolta meg őt a közelmúltban. Időközben ugyanis az ügyészség bűncselekmény hiányában ejtette az ügyet, miután bebizonyosodott, hogy az énekesnő semmiféle törvénybe ütköző dolgot nem követett el.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, az egyik állatvédelemmel foglalkozó alapítvány vezetője azzal vádolta meg az énekesnőt, hogy 2 millió forintot kért kölcsön tőle. Ezt Cini cáfolta, és azt állította, csupán 500 ezer forintot kapott az asszonytól, azt sem kölcsön. Kéthavi lízingdíját fizették ki ezzel a pénzzel, és abban állapodtak meg, hogy ennek fejében az alapítvány használhatja Zalatnay Sarolta autóját. Végül az ügyészség döntése alapján bebizonyosodott, hogy az alapítvány vezetőjének állításai hamisak, ami miatt Cini érthető módon elégtételt szeretne. Az énekesnő a Hír24-nek elmondta, nemcsak anyagi, hanem erkölcsi kára is származott abból, hogy rossz hírét keltették.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A rendőrségi vizsgálat időszakában számos olyan megkeresése volt, ami arról szólt, hogy megbízói elbizonytalanodtak, nem tudták, le merjék-e kötni a koncerteket. Attól tartottak, hogy esetleg Cini a pereskedés miatt nem tud elmenni a fellépésekre, volt, aki azt mondta neki, ki akarják várni az ügy végét. Persze a hírességnek a számláit abban az időben is ki kellett fizetnie, amikor a rosszindulatú pletykák miatt elmaradtak a fellépései.

Dr. Medveczky Mihály, az énekesnő jogi képviselője elmondta, büntetőfeljelentést kívánnak tenni Cini korábbi vádlója ellen, éppen a hamis vádaskodás miatt. Ha ebben az ügyben elmarasztalják az asszonyt, akár többévnyi börtönbüntetésre is számíthat. Emellett vagyoni és nem vagyoni kártérítésre is igényt tartanak. Pontosan még nem tudják, mekkora összeg szerepel majd a bírósági beadványukban, de az biztos, hogy több tízmilliós összegről beszélünk – mondja az ügyvéd.

Cinit ráadásul annyira megviselte az elmúlt időszak, hogy megbetegedett. Éppen emiatt kellett elhalasztania mellműtétét is. Úgy véli, hogy pszichés okok miatt gyengült le az immunrendszere, ezért lett rossz több alkalommal is a vérképe.
Ha minden rendben megy, akkor márciusban végre elvégezhetik az énekesnő mellkisebbítő műtétjét, sőt, azt tervezi, hogy március végén újabb nagy munkába vágja a fejszéjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik