Szórakozás

Kibuktak a rajongók Tóth Gabi fogyókúráján

Az énekesnő hat kilót szedett fel, mióta letette a cigit. Tóth Gabi három kilótól már megszabadult. Ám tovább fogyókúrázik a rajongók felháborodása ellenére.

Hatalmas lépésre szánta el magát Tóth Gabi, aki két hónapja úgy döntött, felhagy káros szenvedélyével és leszokik a dohányzásról. Ahogy arról korábban beszámoltunk az énekesnő nemcsak egészsége, hanem sportoló kedvese miatt határozta el leszokását.

A Megasztár felfedezettje úgy érezte, sportoló kedvese mellett nem engedheti meg magának, hogy nikotinnal mérgezze a szervezetét. Az énekesnő jól bírja a leszokást, ám a nikotin utáni sóvárgását állandó nassolással csillapította, amelynek meg is lett az eredménye. Így hamar felszaladt rá hat kiló, melyből már hármat sikerült leadnia az egyébként karcsú énekesnőnek.

Ám Tóth Gabi nem éri be ennyivel és tovább folytatja a harcot a kilókkal és a cigarettával. Éppen ezért mindent bevet a fogyás érdekében, melyben segítségére vannak a fitneszguru, Schobert Norbert termékei is. „Norbikám, bevásároltam Belőletek! Megy a fogyi ezerrel! Csók! Gabi” – írta az énekesnő Schobert Norbi közösségi oldalára egy képet is mellékelve a nagy bevásárláshoz.

Bár a fitneszguru örül az énekesnő elhatározásának, a rajongók nem értenek egyet Tóth Gabi fogyókúrájával. Szerintük ugyanis az énekesnő plusz három kilóval is kimondottan vékony. Sőt, egyesek szerint kimondottan jól áll Gabinak a kerekebb arcfoma, mely sokkal egészségesebb megjelenést kölcsönöz neki. Míg egyesek azon akadtak ki, hogy Tóth Gabi fogyókúrázik, mások egyenesen reklámfogásnak titulálták az énekesnő húzását. Ám a Schobert Norbiék alkalmazásában álló dietetikus minden kételyt eloszlatott.

„Gabit nem az utcáról rángattuk be, magától jött be és még a vércukorszintjét is ellenőriztette!” – írta a képhez kommentárként a dietetikus, aki szerint Tóth Gabi nem kizárólag fogyni szeretne. Az egészségmegőrzés is fontos szerepet játszik abban, hogy a fitneszguru termékei mellett döntött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik