Szórakozás

Visszatér a képernyőre a TV2 sztárja

Az már biztos, hogy emlékepizódot forgat a Jóban Rosszban stábja Száraz Dénessel, így Tamás atyával egyszer még biztosan találkozhatnak a nézők. A producer úgy véli, van esély arra, hogy a színész újra a napi sorozat szereplője legyen.

Ritkán láthatunk egy sorozatszereplő kiírásával kapcsolatban ekkora összefogást, mint a TV2 Jóban Rosszban Tamás atyájának esetében. A jóképű pap karakterét annyira megszerette a közönség, hogy halála hírére a rajongók aláírásgyűjtésbe kezdtek és tüntetést terveznek elhunyt kedvencük jövője érdekében.

Tamás atya megformálóját, Száraz Dénest meghatotta a nézők szeretete, az alkotók pedig búcsúepizódot forgattak az egyik legnépszerűbb figuráról, amelyet május 22-én láthatnak a nézők.


“Sejtettük, hogy Tamás atya halála megrázza a sorozat rajongóit, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy a tragédia ennyi embert mozgat meg. Hihetetlen mennyiségű levél és üzenet érkezik hozzánk, többezres csoportok szerveződnek a közösségi site-okon, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiszen mi a közönséget szolgáljuk” – árulta el Nagy Tamás, a sorozat producere.

„A TV2 azonnal létrehozott egy e-mail címet, ahová várjuk a nézők ötleteit, hogyan lehetne feltámasztani a karaktert, és sok ezer érdekes verzió mellett ide érkezett az a kívánság is, hogy a rajongók szeretnének méltó módon búcsút venni Tamás atyától. Ez egy olyan igény, amit módunkban áll szinte azonnal teljesíteni, ezért most azon dolgozunk, hogy a jövő héten egy speciális emlékepizódot láthassanak a nézők Tamás atyáról” – tette hozzá.


Nagy Tamás azt is elmondta, amennyiben az emlékepizódot is olyan sokan nézik, mint azt a részt, amikor Tamás atya életét vesztette, komolyabban is elgondolkoznak a folytatáson. A sorozat készítői ezután fogják átgondolni – a nézői ötleteket is figyelembe véve, amelyeket a jrotletek@tv2.hu címre várnak -, hogy visszatérhet-e valaha Száraz Dénes Csillagkútra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik