Szórakozás

Kirúgták a TV2 sztárját – Villám ölte meg

Lázadnak a Jóban Rosszban-rajongók. Visszakövetelik a villámcsapásban meghalt Tamás atyát. Ezúttal Nagy Tamás, producer kivételt tett, és válaszolt a méltatlankodó nézőknek.

A TV2 Jóban Rosszban sorozatának nézői évek óta szurkolnak a jóképű pap és a Szabó Zsófi által megformált Betty Tanakis szerelméért. A Tamás atyát alakító Száraz Dénest korábban egyszer már kiírták a sorozatból, és most újra távoznia kellett.

A hírek szerint a rajongók nem akarnak beletörődni Tamás atya távozásába, még aláírást is gyűjtöttek érte és tüntetést szerveznek, hogy kerüljön vissza a sorozatba. Eddig több mint négyezren jelezték, hogy ott lennének a megmozduláson, a sorozat alkotóin pedig számos levelet kaptak, hogy a forgatókönyvírók “élesszék fel” kedvencüket. “Dénes nélkül semmi sem olyan, mint régen. Tamás atyára szükségünk van” – olvasható az egyik levélben. Egy másik levél így szól: “Kérjük önöket, ne írják ki Száraz Dénest a sorozatból, gondolják át újra, forgassák le gyorsan a részeket, és amiket eddig leforgattak, dobják a kukába. Tamás atya nem halhat meg” – írja egy másik néző.


A sorozat producere másképp értékeli a történteket. Nagy Tamás szerint Betty és Tamás atya szerelmi történetében már nem volt több, ezért döntött így. Hozzátette, Dénes így is tovább volt a sorozatban, mint ahogy tervezték. Arra viszont, hogy ezek után visszahozná-e a sorozatba a szerelmes papot, azt felelte: „semmi sincs kizárva”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik