Szórakozás

Felépült a Csillag Születik felfedezettje

Dósa Krisztián nem sokkal az első élő show előtt lett rosszul. Az énekes erős hasi fájdalmakra panaszkodott, ám mostanra már jól van.

Szűnni nem akaró fájdalmakkal kellett szembenéznie Dósa Krisztiánnak, a Csillag Születik felfedezettjének. A prügyi duó tagjánál kezdetben vakbélgyulladásra gyanakodtak. „Először azt hitték, hogy vakbélgyulladás van a háttérben. Aztán kiderült, hogy gyomorfertőzést kaptam” – árulta el Dósa Krisztián, aki mostanra teljesen felépült.

„Szerencsére már nyoma sincs annak, hogy rosszul voltam. Igaz legyengültem egy kicsit, de már jól vagyok” – nyilatkozta a kiscsillag, akinek produkcióját szintén nem kímélte Puzsér Róbert. Ám a kritikus ostorozó szavai egy percre se zökkentették ki a duót.

„Persze tartunk a véleményétől, de ettől még nem fogunk összezuhanni. Igyekszünk bizonyítani és reméljük, hogy előbb vagy utóbb őt is sikerül meggyőznünk” – mondta a kiscsillag, aki bízik benne, hogy a szombati második élő show-n is továbbjut a duó. Akkor ugyanis újat adhatnának a közönségnek. „Most még egy kicsit lírai oldalunkat mutatjuk, de ha továbbjutunk egy egészen más vonalat is hallhat tőlünk a közönség. Az sokkal vidámabb, lazább és pörgősebb lesz” – nyilatkozta Dósa Krisztián, aki gőzerővel készül Babos Richárddal a szombati élő show-ra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik