Szórakozás

Exkluzív! Stohl cementeszsákját cipelné Damu – Hirtelen gyógyulás

Bizakodásra ad okot, hogy Damu Roland egészségi állapota hirtelen javulni kezdett. A színész máris dolgozna a börtönben, erről mesélt ügyvédje, Ruttner György.

Damu Roland mindent megtesz azért, hogy fizikálisan és pszichésen is összeszedje magát – válaszolta a Hír24 érdeklődésére Ruttner György, aki szerdán is volt a színésznél. Az ügyvéd arra nem válaszolhatott, szed-e még gyógyszereket Damu, de azt elmondta, jobban van a híresség. Úgy tervezi, amint lehetősége adódik rá, azonnal munkába áll. Bármilyen lehetőségnek örülne, legyen az fizikai vagy szellemi tevékenység. Mint ismeretes, Stohl András például kemény fizikai munkát végzett büntetése alatt, elmondása szerint még cementeszsákokat is cipelt. Talán éppen ez vár Damu Rolandra is.

Azt is megtudtuk, hogy a Jóban rosszban egykori sztárja bevonulása óta egyetlen családtagjával sem találkozhatott. Mivel a látogatásra is szigorú szabályok vonatkoznak, így vélhetően legalább egy hónapig még nem láthatja szeretteit a színész. Kapcsolattartója egyebek mellett édesapja, nagynénje és volt mennyasszonyának édesanyja lesz.

Ruttner György sérelmezi, hogy ügyfele még mindig csak a börtönben kapott holmikat használhatja, hiszen olyan hirtelen vitték el a kórházból, hogy semmit nem tudott magával vinni. Ráadásul azóta sem vihettek be neki saját dolgokat, azokat majd csak hetek múlva kaphatja meg csomagban.

Ruttner György úgy tudja, hogy fellebbezésüket még nem terjesztették fel az ítélőtábla elé, ami azt jelenti, hogy Damu Roland eredeti bevonulásának időpontjáig, ami egyébként 26-a, már nem jöhet ki a börtönből. Az ügyvéd úgy véli, ez is példátlan eset, hiszen az ilyen fellebbezéseket a lehető legrövidebb időn belül el szokták bírálni. Mindenesetre továbbra is bízik a kedvező döntésben, amely erkölcsi elégtételt jelenthetne számukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik