Szórakozás

Műhiba a magyar híresség műtétjénél? Durva hírek!

Ötven kilótól akar megszabadulni az ismert pornófilm producer-rendező, Kovács István. Kovit nemcsak az ösztönzi, hogy karcsú lehessen, hanem egészségének megőrzése is. Térde már alig bírja a hatalmas túlsúly cipelését.

Durva hírek láttak napvilágot a napokban Koviról. Azt pletykálták, esélyes arra, hogy hamarosan kerekes székbe kerüljön, ha nem tud lefogyni. A híresség a Hír24-nek elmondta, reméli, azért ennyire nem rossz a helyzete, de az tény, hogy sürgősen le kell fogynia.

„Jelenleg 150 kiló vagyok és 100-ra szeretnék lefogyni Norbi segítségével. Korábban az ő közreműködésével 75 kilótól sikerült megszabadulnom. Akkor valóban sokkal jobban éreztem magam. Időközben azonban ismét meghíztam, amit a fájós térdem sem nagyon bír. Nincs mese, meg kell szabadulnom a feleslegtől” – szögezte le a producer, akinek a legjobban az fáj, hogy a közeljövőben nemigen ehet majd téliszalámit, ami pedig a nagy kedvence.

Kovi nem néhány hónap alatt szeretné leadni az 50 kilót, azt tervezi, hogy az áhított célt körülbelül egy év alatt tudja majd elérni különösebb egészségkárosodás nélkül. Szerencsére a vérnyomása és a vércukorszintje rendben van, így ezt nem veszélyezteti a diétázás. Ráadásul Norbi mellett még egy dietetikus is segít neki, illetve rendszeresen részt vesz egy speciális kezelésen, ahol több órán keresztül tiszta oxigént jutattnak a szervezetébe. Ez felgyorsítja az anyagcserét, de emellett erősíti az immunrendszert is.

A sportolással azonban egyelőre még várnia kell. Kovi térdét évekkel ezelőtt egy sportsérülés miatt megoperálták, ám az elgennyesedett, amit akkor a műtéti kockázattal magyaráztak. Kovács István ma sem tudja, akkor valójában mi történt, hibázott-e valaki, de az tény, hogy az eredeti műtét után még három helyreállító beavatkozás várt rá, hosszú ideig csak mankóval tudott közlekedni. Éppen emiatt később többnyire az ép térdét terhelte, ám a súlyfelesleg miatt ez így tovább nem mehet. Kovi már bele is vágott a diétába és reméli, hogy ezzel a lépéssel újra megváltoztathatja az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik