Szórakozás

Toplessfotót adott rajongóinak a híres szépség – Tényleg meghízott?

Rihanna következő klipje sem a visszafogottság szent eszméje mentén készül, és egy szexi részletet már meg is osztott a világgal az énekesnő.

Tegnap Rihanna nekilátott legújabb videója, a Where Have You Been forgatásának. Ez pedig nála egyet jelent azzal, hogy most két napig csaknem meztelenül vonaglik a kamerák előtt, miközben a dalára tátog. A mű egyelőre még messze van a végleges formájától, de egy fotó erejéig már most betekintést nyerhetünk a klipbe. A Twitterre feltöltött kép alapján ez a kisfilm sem lesz híján Miss Fenty kivillantott testrészeinek.

A toplessfotó viszont nemcsak a rajongók érdeklődésének felcsigázására szolgál, hanem üzenetértékkel is bír. Pár napja az apja ugyanis a nyilvánosság előtt dagadtnak nevezte RiRi-t, ezen a fotón viszont jól látszik, hogy annyi fölösleg van rajta, mint amennyi usánkát visel a képen. Illetve egy kisebb fricska is Chris Brown jelenlegi párjának, Karreuche Trannak, mivel ő korántsem rendelkezik olyan látványos külsővel, mint a díva. Rihanna és Tran az elmúlt napokat kemény rivalizálással töltötték, hiszen a Twitteren harcba szálltak a keményöklű énekes kegyeiért.

És ha esetleg valaki nem vette volna észre, a friss fotóról az is kiderül, hogy az énekesnő szőkéről ismét visszaváltott barnára.


Részlet Rihanna új, mozgóképes mesterművéből (fotó: Twitter)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik