Szórakozás

Két híres szépség meztelen képe is kiszivárgott – Pikáns fotók

Christina Hendricks és Olivia Munn a sztárok privát fotóira utazó hackercsapat legújabb áldozatai.

Hiába nyomoz az FBI, és kapcsolt le egy hackert, továbbra is sztárok tucatjai retteghetnek, hogy mikor kerülnek az internetre ellopott meztelen képeik. A kiszivárogtatás kalapácsa most Christina Hendricksre és Olivia Munnra sújtott le. A tévétörténelem legnagyobb melleinek tulajdonosáról több alulöltözött fotó, és egy toplesskép került nyilvánosságra, melyeket maga készített a jól ismert módszerrel – tükör előtt pózolva telefonnal. Míg a színész-modell-újságírónő szexi fehérneműs és egy teljesen ruhamentes képpel gazdagította rajongói gyűjteményét.


Christina fotói itt tekinthetik meg a 18 éven felüliek

A pucér művek valódiságát mindkét érintett tagadja. A Mad Men – Reklámőrültek dögös szereplője szerint a méretes dekoltázsokat megörökítő képek nem az ő kebleiről készültek. De ebben az esetben az imposztornak nemcsak a Christináéhoz hasonló természetes, gigászi bájakkal kell rendelkeznie, hanem egy ugyanolyan gyémánt jegygyűrűvel is. Olivia szintén azt állítja, hogy a teljesen meztelen fotó nem róla készült. Bár a háttérben látható folyosófoszlány kísértetiesen hasonlít arra, ahol ő szokott pózolni Twitterre feltöltött önportréin.

A képek eredetiségét tovább erősíti, hogy anno, amikor Vanessa Hudgens és Scarlett Johansson voltak az áldozatok, a titokzatos hackerek kiadtak egy listát, hogy mely hírességek telefonját törték még fel. A névsorban pedig megtalálható volt Hendricks és Munn is.


Olivia ellopott képeit itt találja minden nagykorú olvasónk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik