Szórakozás

Botrány a Story Gálán – Csúnyán összeveszett a sztár a kedvesével

Az önfeledt partizást kínos összezördülés zavarta meg, Cseke Katinka és párja nyilvánosan veszekedett.

Mint ahogy arról hírt adtunk, tegnap este rendezték meg az idei év egyik legrangosabb eseményét, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálát. A partin évről évre a magyar sztárvilág színe-java összegyűlik, hogy együtt eresszék ki a gőzt. Igaz, ez utóbbit a celebritások többsége próbálja kulturált formába önteni, ám ez nem sikerül mindenkinek. A díjátadó után ugyanis meglepő incidens zavarta meg a kedélyes mulatozást, Cseke Katinka, és párja ugyanis csúnyán összeveszett.
Arról már korábban is lehetett hallani, hogy nincs minden rendben a színésznő és tunéziai származású barátja, Hassine között, azonban immár ez nem pusztán pletyka. Tegnap este ugyanis minden jelenlévő fül- és szemtanúja lehetett, hogy milyen heves kapcsolat fűzi egymáshoz a szerelmeseket.

A gálán, miután átvették a díjat a kitüntetettek, a rendezvény helyszínének nagytermében megkezdődött a zenés táncmulattság. A színpadon egymásnak adták az énekesek a mikrofont, miközben a többi híresség örömmel ropta a zenére a táncot. A táncoló tömeg szélén egy férfi magányosan ropta, tartva a pár lépés távolságot a többiektől. Szemfülesek észrevehették, Hassine az, Cseke Katinka jelenlegi párja. A jó kiállású férfi önfeledt táncát egyszer csak Katinka felbukkanása zavarta meg. A Jóban Rosszban színésznője meglehetősen temperamentumosan viselkedett, és gátlástalanul ordítozni kezdett a párjával a terem közepén. A férfi riadtan nézett, majd apró puszikkal próbálta meg lecsillapítani párját. Ám a színésznő továbbra is tajtékzott, végül Hassine ezt megelégelve elrohant. Egyes értesülések szerint az előtérben folytatódott a minősíthetetlen hangnemű társalgás, amelynek egy szemtanú elmondása alapján végül az alkalmazottak közbeavatkozása vetett véget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik