Szórakozás

Milliókat rakhat zsebre Friderikusz?

Napi másfél millió ütheti a markát a Legyen Ön is milliomos! műsorvezetőjeként.

A tavasszal rajtoló RTL2 műsorstruktúráját egyelőre még teljes titok fedi. Azonban egyes információk szerint az tudni lehet, hogy a Legyen Ön is milliomos kedvéért Friderikusz Sándor a csatornához igazol – írja a Bors. Bár a csatorna Vágó Istvánt is megkereste a műsorvezetéssel, ő elzárkózott attól. Friderikuszt valószínűleg nemcsak a szakmai kihívás, hanem a fizetés is motiválja.

„Friderikusz a hazai televíziózás ikonikus alakja, biztosan nem okoz csalódást” – árulta el egy tévés „öregróka”, aki Fridivel is dolgozott már. „Persze mindenki tudja, hogy nem szerződik le aprópénzért” – mondta. „Hallottam, hogy a Milliomos! nem napi, hanem heti műsor lesz, a szerződést pedig egy szezonra kötötték. Ez 8–12 adást jelent, és négy-ötmillió forintot fizetnek érte. Egy nap alatt öt adást vesznek fel, ami három nap munkát jelent. Ez naponta másfél milliós fizetés” – árulta el az informátor.

Az üggyel kapcsolatban Friderikusz Sándort is megkeresték, ám őt nem sikerült elérni. Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója a napilap megkeresésekor nem kívánta megerősíteni a fentieket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik