Szórakozás

Gáspár Laciék szétmennek

Családja nélkül töltötte az ünnepeket Gáspár Laci! Párja, Reni közös kisfiukkal hazaköltözött a szüleihez. Az érintettek mismásolnak.

 


Itt még szent volt a béke (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Gáspár Laciéknál nincs minden rendben! A Hír24 információit két különböző forrás is megerősítette, közülük egy a rokonság tagja. A Megasztár énekese és párja karácsony előtt ugrott össze.

– Reni a közös gyermekükkel, Lacikával együtt ment haza a szüleihez, és az ünnepeket ott is töltötték. A csalódott lány állítólag Laci édesanyját is felhívta a vitájukkal kapcsolatban, és kemény szavakkal jelezte, döntése komoly, és visszavonhatatlan. Karácsonykor pedig már a barátaival nyíltan szervezte a bulijukat – közölte első, zenészkörökben ismert forrásunk, amit alátámaszt az is, hogy Reni facebookos lapján a bárki számára elérhető bejegyzések az ünnepek alatt Dunakeszi helyet már Pestújhelyen íródtak.

Ráadásul a lány idei első bejegyzése éjfél után hét perccel született, szintén a szülői házban. A jókívánságában pedig mindenkiről külön megemlékezett, leszámítva Lacit.

“Boldog Új Évet a kisfiamnak, apukámnak, és anyukámnak. És az egész családomnak. Köszönöm, hogy vagytok nekem” – szólt a bejegyzés, amely arra is utalhatott, a nehéz napokban szerettei körében talált megnyugvásra.

A családhoz közeli forrásunk azt is tudni véli, egy harmadik fél miatt robbant szét a családi egység.

– Három hete élnek külön – erősítette meg egy rokon. A család egyik közeli barátja pedig azt mondta, korábban is voltak már viták. – Előfordult, hogy egy hétig sem beszéltek egymással. A mostani szakításról én nem hallottam, igaz, az ünnepek alatt nem is beszéltem velük – tette hozzá.

Természetesen kerestük az érintetteket a szakításukkal kapcsolatban, Renáta azonban zavarodottan csak annyit közölt: ez nem így van. Majd kérésünkre rögtön adta Lacit, aki mellette volt.

–     Ha ez így lenne, akkor sem akarunk egyelőre nyilatkozni ezzel kapcsolatban – magyarázta az énekes, miközben arra hivatkozott, hogy hívásunkkor is együtt találtuk őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik